G4Media.ro

SURSE: Generalul SRI în rezervă Dumitru Dumbravă, pus sub control judiciar, a…

Foto: Dumitru Dumbrava - Agerpres / Sorin Lupsa

SURSE: Generalul SRI în rezervă Dumitru Dumbravă, pus sub control judiciar, a mers la secția de Poliție unde este arondat

Generalul SRI în rezervă Dumitru Dumbravă, care a fost pus sub control judiciar în dosarul în care mai sunt suspecți Florian Coldea și avocatul Doru Trăilă, a mers vineri la secția 11 de Poliție unde este arondat cu ordonanța pentru control judiciar, deși nu fusese chemat de polițiști, au declarat pentru G4Media surse judiciare.

Reamintim că persoanele plasate sub control judiciar au obligația de a se prezenta periodic la secția de poliție.

Dumitru Dumbravă, fostul șef al direcției juridice din SRI, a fost pus sub control judiciar pe cauțiune de 500.000 de lei, având un termen de 7 zile pentru plata sumei, potrivit surselor G4Media. Aceeași măsură a fost dispusă și pentru generalul în rezervă Florian Coldea și pentru avocatul Doru Trăilă.

Cei trei sunt acuzați, într-un dosar instrumentat de DNA, de trafic de influență și spălare de bani.

Conform surselor G4Media, din suma de 100.000 de euro pe care omul de afaceri Cătălin Hideg le-ar fi dat-o lui Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, 20.000 de euro ar fi ajuns la avocatul Trăilă, iar restul de 80.000 de euro ar fi fost împărțită între Coldea și Dumbravă.

Hideg a declarat într-un interviu difuzat în 24 aprilie la Realitatea PLUS că Florian Coldea și Dumitru Dumbravă i-ar fi cerut 600.000 de euro plus TVA pentru ”optimizarea” dosarului său de corupție aflat în instanță.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează