G4Media.ro

SURSE Directorul operațiunilor de zbor din Tarom, Florin Susanu, este noul director…

SURSE Directorul operațiunilor de zbor din Tarom, Florin Susanu, este noul director general al companiei/ Susanu ar fi o variantă de tranziție

Directorul operațiunilor de zbor din Tarom, Florin Susanu, este noul director al companiei Tarom, care îl înlocuiește astfel pe Werner Wolf, actualul șef al Tarom, a fost numit în funcție la sfârșitul anului 2017, venind pe această poziție din fruntea reprezentanţei BMW Timişoara-Arad, au declarat pentru G4Media.ro surse guvernamentale.

Potrivit acestora, Susanu ar fi o variantă de tranziție până la identificarea unui director plin. Susanu are o vechime de 20 de ani în companie și a mai ocupat funcția de director general adjunct în 2016.

De acum încolo intrăm noi cu oameni din aviație să redresăm Taromul, a declarat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, miercuri seara, la TVR. Cuc s-a declarat nemulțumit de conducerea Tarom, anunțând că joi Consiliul de Administrație va numi un nou director.

”Până acum a fost epoca Tudose”, a ținut să precizeze ministrul Cuc, o săgeată trimisă în direcția fostului premier, care în perioada mandatului de șef al Guvernului l-a ironizat de câteva ori pe Răzvan Cuc.

Werner Wolf, actualul șef al Tarom, a fost numit în funcție la sfârșitul anului 2017, venind pe această poziție din fruntea reprezentanţei BMW Timişoara-Arad.

Wolf a fost practic director în cadrul Automobile Bavaria, companie condusă de Michael Schmidt.

Schmidt este un cunoscut prieten al președintelui Klaus Iohannis.

„Am o relație apropiată cu Schmidt. Am puțini prieteni. E un om de foarte bună calitate. E foarte adevărat că firma lui a pus la dispoziția Sibiului un BMW pe care să-l folosim așa cum dorim noi. A fost un lucru mult speculat. Acum nu mai există nicio mașină BMW în comodat la primărie”, declara presei Iohannis, în 2014.

În campania electorală pentru prezidențiale, Iohannis recunoștea că a închiriat de la Michael Schmidt un apartament de 60 de metri pătrați, în Bulevardul Primăverii, pe care avea să îl folosească pe perioada campaniei.

Sursa Foto: Tarom/ Florin Susanu, foto stânga

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. la Tarom, ca la toate companiile de stat din subordinea Ministerului Transporturilor , oamenii capabili nu sunt agreati. La Portul Constanta au pus niste nulitati, la Portul Galati au pus un infractor care din arest la domiciliu a condus compania si si-a mai incheiat singur inca un contract pe un proiect european, cu toate ca nu are voie sa aiba contract de munca in timpul comtractului de mandat. Se trimit controlale de la Curtea de conturi si de la Minister, dar se fac ca nu vad. MInisterul se face ca nu stie ca nu e respectata legea 109 care le da directorilor salarii de sute de milioane. Ministrule CUC , fa curatenie si adu profesionisti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.