G4Media.ro

UPDATE Daniel Balint, fiul interlopului Sile Cămătaru, a fost adus în țară …

Sursa foto: Facebook / Daniel Balint

UPDATE Daniel Balint, fiul interlopului Sile Cămătaru, a fost adus în țară  / A fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, pentru infracțiuni la regimul rutier, dar a fugit în Italia

Daniel Balint, fiul interlopului Sile Cămătaru, a fost adus în țară, urmând să fie preluat de Administrația Națională a Penitenciarelor, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. El a fost prins pe data de 16 ianuarie în Italia, unde fugise după ce a fost condamnat în România

  • UPDATE 17.34 Poliția Română a comunicat oficial aducerea lui Daniel Balint în țară: ”La data de 20 martie a.c., în urma cooperării polițienești internaționale dintre Poliția Română și autoritățile din Italia, a fost preluat din Italia un bărbat, de 26 de ani, care era urmărit internațional, în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din România. Bărbatul a fost preluat de reprezentanții Autorității Naționale a Penitenciarelor, pentru a fi depus într-un penitenciar, în vederea ispășirii pedepsei. Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 6 a emis, la data de 6 iunie 2022, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu. La data de 16 ianuarie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, acesta a fost depistat. Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei, prin intermediul atașatului român din Italia și prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE.”

Pe numele lui era emis un mandat european de arestare, după ce a fost condamnat în lipsă la 3 ani și 7 luni de închisoare.

„La data de 16 ianuarie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, a fost depistat un bărbat, urmărit internațional, căutat în baza unui mandat european de arestare”, a anunțat Poliția.

Context

Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 6 a emis la data de 6 iunie 2022 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu.

Autoritățile italiene urmează să demareze procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare, în vederea predării.

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei prin intermediul atașatului român din Italia și prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE, mai precizează Poliția.

Daniel Vasile Balint a dispărut înainte ca instanța să pronunțe decizia definitivă în dosarul în care era judecat pentru încălcarea ordinului de protecție.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Asta nu a plusat cat trebe si unde trebe in Italia, ca de obicei aia sunt foarte intelegatori cu infractori, daca flutura cascavalul si nu gresesc buzunarul

  2. vad ca macaronarii extradeaza doar fraieri si gainari…‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮