G4Media.ro

SURSE Ciucă, la întâlnirea PNL de la Vila Lac: „Opriți lupta internă!”

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

SURSE Ciucă, la întâlnirea PNL de la Vila Lac: „Opriți lupta internă!”

Mare reuniune a liderilor PNL la Vila Lac, în contextul presiunilor de la nivelul coaliției de guvernare, dar și a scandalului public care-l vizează pe secretarul general al partidului, Lucian Bode, acuzat de plagiat.

Potrivit surselor G4Media.ro, premierul Nicolae Ciucă le-a cerut liderilor din partid să oprească luptele interne.

„Opriți lupta internă, luptați pentru români cu programe, cu soluții! PNL va fi la guvernare după 2024 dacă va fi garantul stabilității și dezvoltării. Dușmanul real al României și al PNL este extremismul în toate formele lui. Noi PNL suntem cei care trebuie să apărăm și promovam patriotismul adevărat, moderat, proeuropean, nu cel fals anarhic, destabilizator, cu comenzi în afara tarii și a UE” le-a transmis Ciucă liberalilor prezenți la ședință.

Acesta a ținut să le amintească liberalilor nemulțumiți de actuala conducere a PNL că procentele partidului au crescut față de momentul în care a preluat mandatul de președinte.

„PNL este azi peste procentele de la preluarea mandatului meu de presedinte de partid. Asta pentru că PNL a asigurat stabilitatea țării și a făcut cea spus ca face. Nu a provocat și nu a răspuns provocărilor politice.  Guvernul a fost performant – cel mai bun procent de absorbție, în context economic grav. Rotația se va face ca în protocol. Vă asigur,” a spus Ciucă potrivit informațiilor G4Media.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

19 comentarii

 1. „Opriti lupta interna !!
  Nu uitati ca scopul estre sa marim pensiile noastre speciale si sa mai furam ceva de pe prostime „

 2. Mesajul lui Ciuca „pe surse” e de fapt u comunicat de presa scris cu mult timp inainte.
  De ce le-ar spune Ciuca BARONILOR PNL despre „extremism” si de fapt ce intelege ciuca prin „extremist”? Daca nu vrei educatie sexuala LGBT esti „extremist”?

  • Nene aurul, Ciuca va indica pe voi că inamic pentru că nu îi e frica de voi Alergați pe culoare paralele, ei nu pot lua de la voi, voi nu luați de la ei.

   Despre aia de care îi w cu adevărat frica (USR) nu pomenește, că așa i-au zis consultanții…

 3. Da, PSDNLAUR-ul să nu mai lupte împotriva României.

  • USRiștii nu sunt obligați să fie slugi de partid ca tine, ca să aibă succes în viață, milogule. Fără partid mori de foame.

  • Ajunge, robule! Ti-ai castigat rangul de prim-mancator de k4k47 al fsn-psd-ului. E greu, aproape imposibil chiar sa fii detronat, esti GOAT-ul lingatorilor de k¥r¥ri ale stapanilor care iti umplu mațul tie si nefericitei tale familii. Incearca sa te schimbi, pentru copiii tai fa-o, e pacat sa creasca traumatizati si umiliți ca taica-su.

 4. Lupte interne? Superşmen cu Ficusul? Bode cu Doctorul? El Ciucă cu Plagiatul ordinar?
  Cine luptă? Visează generalul…

 5. De fapt a strigat:* Ă…opriți…ă…lupta…ă…internă..” !

 6. Ciuca e Viorica Dancila a lui Ciolacu…il ia ala dupa el pe unde se duce…nici nu l lasa sa vorbeasca. Iohannis nici nu mai exista..lame duck nici la grajduri nu mai poate curata balegarul. E tucalarul varanului.

 7. Opriti-va fomistilor😅

 8. „PNL este azi peste procentele de la preluarea mandatului meu de presedinte de partid. Asta pentru că PNL a asigurat stabilitatea țării și a făcut cea spus ca face. Nu a provocat și nu a răspuns provocărilor politice. Guvernul a fost performant – cel mai bun procent de absorbție, în context economic grav. Rotația se va face ca în protocol. Vă asigur.”

  Bă, înfrânseram iarăsi! Asa-s de fericit!!!!!!! Cred că nietzsche nu dorm noaptea asta ca să pot să mă bucur deplin!!!!!!!!!!!

 9. Stop lupta interna, ca sa ramana tot ei la putere. Ce atata lupta

 10. Dragi penalisti ciocul mic si joc de glezne . Pe rand incolonarea , privirea inainte , mars spre unirea cu PSD. De asta se compara iohanita cu Cuza pentru ca a reusit sa uneasca PNL cu PSD. Good job.

 11. Din ciclul “mari comici ai micului ecran”! Asta nu e PNL. Sunt toți foștii PD-L-isti, aia cei mai inculți și de cea mai joasa speța. Bineînțeles, au in frunte un HOT.

 12. Din curiozitate: uniforma de general e croită după tipare decupate in spirit cazon sau la nevoie pot fi adăugate fâșii trapezoidale de postav pentru a forma clini care să preia diferențele indicate de cântarul cu scală gradată suplimentar ?
  Mulțumesc anticipat!

 13. Din curiozitate: un.iforma de g.eneral e croită după tipare decupate in spirit ca.zon sau la nevoie pot fi adăugate fâșii trapezoidale de postav pentru a forma clini care să preia diferențele indicate de cântarul cu scală gradată suplimentar ?
  Mulțumesc anticipat!

 14. Inca sunt pe plus, mai asteptam dupa rocada cand ajung la 15%…

 15. Nu vă mai luptați, doar sunteți frați buni în furăciuni!

 16. Cum dracu sa nu fie lupte interne, daca toti primarii PNL au avut platforma anti-PSD la alegerile din 2020, unde au rasturnat o multime de comune in favoarea PNL. Vine apoi Joha si bate palma cu PSD. Cum poate exista asa ceva in PNL fara conflict?