G4Media.ro

UPDATE Cetățeanul turc suspect în cazul femeii tranșate și-a recunoscut fapta /…

Sursa foto: G4Media

UPDATE Cetățeanul turc suspect în cazul femeii tranșate și-a recunoscut fapta / Acesta a fost arestat preventiv

UPDATE  Cetăţeanul turc cercetat în cazul femeii al cărei cadavru a fost găsit pe câmp, la ieşirea de pe A1, pe raza localităţii dâmboviţene Olteni, a fost arestat preventiv.

Decizia a fost luată vineri de Tribunalul Dâmboviţa.

„Soluţia pe scurt: (…) admite propunerea formulată de către Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa (…), dispune arestarea preventivă a inculpatului C.A., aflat în stare de reţinere în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Dâmboviţa, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.04.2024 şi până la data de 12.05.2024 inclusiv. În temeiul dispoziţiilor art. 230 alin. 1 din Codul de procedură penală, emite de îndată, pe numele inculpatului, mandatul de arestare preventivă în sensul celor mai sus dispuse”, se arată în decizia instanţei.

Totodată, Tribunalul Dâmboviţa a respins solicitarea formulată de către inculpat, prin mandatarii avocaţi, privind luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu.

Știrea inițială

Potrivit informațiilor G4Media, cetățeanul turc suspect în cazul femeii tranșate, al cărui cadavru a fost descoperit pe un câmp în vecinătatea A1, și care a fost reținut în urma perchezițiilor de joi, și-a recunoscut fapta.

Acesta le-a povestit anchetatorilor că a luat victima din zona unui magazin, a dus-o la domiciliu si pe fondul unor neînțelegeri privind restituirea unor sume de bani, a lovit-o cu un scaun, provocandu-i stare de inconștiență. Văzând că femeia nu-și revine după e a stropit-o cu apă, a transat-o în baie, apoi a luat-o și a aruncat-o pe câmp.

La percheziții  a fost găsit un scaun rupt despre care a afirmat că s-a așezat pe el și s-a rupt. Bărbatul și-a motivat fapta invocând o stare de tulburare cauzată de neadministrarea unui tratament.

Suspectul a fost ridicat și dus la audieri, iar după mai multe ore el și-a recunoscut fapta, spun sursele G4Media.

Joi au avut loc primele percheziții în acest caz. Seara, anchetatorii au plecat împreună cu suspectul la parchetul din Dâmbovița, unde l-au audiat și, ulterior, l-au reținut.

Publicitate electorală

Victima și-ar fi anunțat sora că urmează să se întâlnească cu acest bărbat în ziua în care a dispărut.

Reamintim, poliția a anunțat oficial că vineri a fost descoperit cadavrul unei femei, descompus și în stare de degradare, în proximitatea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în satul Olteni.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Concluzia este una singură,nu cotează că suspectul este turc,român,albanez,sau elvețian,atâta timp cât intri într-o lume dubioasă,îți asumi și riscurile.

    • mai ales turc… doar e bine cunoscut ca astia isi trateaza mai bine camila decat femeia.