G4Media.ro

SURSE Cătălin Cîrstoiu și-a anulat evenimentele de campanie pentru următoarele zile pe…

Sursa Foto: Facebook/Catalin Cirstoiu

SURSE Cătălin Cîrstoiu și-a anulat evenimentele de campanie pentru următoarele zile pe fondul discuțiilor despre retragerea candidatului PSD-PNL din cursa pentru București 

Candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Capitalei și-a anulat evenimentele publice în următoarele zile pe fondul discuțiilor despre o eventuală retragere din cursa pentru București, au declarat pentru G4Media.ro surse politice. Întrebat de G4Media.ro de ce și-a anulat acțiunile publice, Cîrstoiu a răspuns: ”Am un program electoral normal. Sunt planificate filmari, sedinte foto si alte actiuni politice si electorale, conform calendarului stabilit cu echipa de campanie”.

Rugat să spună ce acțiuni publice are programate azi și mânie, candidatul PSD-PNL a revenit cu precizări: ”Azi nu e nimic public. Dar pentru mâine voi decide în seara aceasta și vă anunț”.

La ora publicării acestui articol, ultima acțiune popularizată pe pagina de Facebook este conferința de presa de luni ținută la sediul de campanie împreună cu Sorin Grindeanu pe tema transportului din București.

Coaliția PSD-PNL a decis, luni, după patru ore de discuții că medicul Cîrstoiu rămâne candidatul susținut de alianță pentru primăria Capitalei. Lista cu semnături va fi depusă însă la Biroul Electoral abia luni.

Context

Primarii PNL și PSD din București, dar și șefii organizațiilor din capitală au refuzat la discuția coaliției de luni să candideze din partea coaliție la Primăria Capitalei în locul medicului Cătălin Cîrstoiu, au declarat pentru G4Media surse politice.

Astfel, primarii Robert Negoiță, Daniel Băluță, Ciprian Ciucu, dar și șefii de organizații Gabriela Firea și Sebastian Burduja au respins propunerea de a intra în cursă din poziția de înlocuitori ai lui Cîrstoiu.

Ca urmare a refuzului acestora, liderii coaliției au decis să îl păstreze ”momentan” în cursă pe Cîrstoiu, în lipsa altei soluții, după cum a relatat luni G4Media.

Unul dintre scenariile de lucru, favorizat de liderii PSD, a fost retragerea lui Cîrstoiu din cursă și susținerea lui Cristian Popescu Piedone. Liberalii au respins această soluție pe motiv că ar avea un impact negativ asupra activiștilor și simpatizanților liberali.

G4Media.ro a scris în premieră luni dimineața că PSD discută despre retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei din cauza performanței slabe în sondaje a candidatului susținut de PSD și PNL.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Cîrstoiu nu se califica pentru că nu avea condamnări și dosare penale.

  2. Se mai plimba cu metroul daca nu mai are evenimente de campanie?

  3. Plang babele prin piete…

  4. si-a anulat abonamentul la metrorex

  5. Pai, de ce nu-l propun pe Oprescu? Am auzit ca se plictiseste in Grecia. Ca de platit tot e platit, nu?