G4Media.ro

SuperCupa României la Karting Electric pentru copii între 5 și 14 ani…

sursa foto: Primăria Constanța

SuperCupa României la Karting Electric pentru copii între 5 și 14 ani are loc în acest weekend, la Constanța/ Karturile sunt încărcate 100% solar

Bulevardul Tomis din Constanța devine pistă de karting weekendul acesta. SuperCupa României la Karting Electric revine la Constanța pe 18 și 19 iunie, pentru copiii între 5 și 14 ani, anunță Primăria Constanța.

„Primăria Municipiului Constanța, în parteneriat cu Asociația Sportivă „Clubul de Karting Electric Bucuresti” organizează circuitul stradal de karting electric pentru copii, cu zero emisii de dioxid de carbon asupra orasului. În cele două zile de concurs – 18 și 19 iunie 2022 – vor participa la această competiție 34 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani”, se arată în comunicatul transmis marți.

Circuitul stradal va fi amenajat pe bulevardul Tomis, de la intersecția cu bulevardul Ferdinand spre strada Traian, dreapta până la intersecția cu strada Termele Romane, întoarcere la sensul giratoriu pe strada Traian și apoi stânga pe bulevardul Tomis.

Karturile care iau startul sunt 100% electrice și sunt încărcate exclusiv solar. Pe durata celor două zile de competiție, instalațiile special aduse pentru competiție vor produce și încărca în bateriile speciale pentru competiții aproximativ 1.310 kW.

Competițiile eKarting România se dezvoltă în jurul a patru valori fundamentale: Sport – Energie– Mediu – Divertisment. Sunt o fuziune de inginerie, tehnologie, sport, știință, design, muzică și divertisment – toate combinate pentru a conduce spre un viitor electric, fascinant pentru copiii din România. Evenimentele eKarting România sunt organizate pe circuite tradiționale, stradale – temporare sau amenajate pe terenurile sau în sălile de sport ale școlilor pentru a crea o “mișcare” unică și incitantă, proiectată pentru a face apel la o noua generație de fani ai eMobilității și eMotorsportului în marile orașe ale României – “New Electric Kids Generation”.

Înaintea concursului, în cursul serii de vineri, 17 iunie, organizatorii concursului vor prezenta modele de mașini electrice care vor fi expuse pe bulevardul Tomis, pe tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Traian.

sursa foto: Primăria Constanța

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Pt copii bogati