G4Media.ro

„Suntem departe de sfârșitul războiului”, afirmă secretarul general al ONU, după ce…

Sursa foto: Kremlin.ru

„Suntem departe de sfârșitul războiului”, afirmă secretarul general al ONU, după ce a discutat cu Vladimir Putin

„Suntem departe de sfârșitul războiului”, a declarat miercuri secretarul general al ONU, António Guterres, după ce a avut o discuție telefonică cu președintele rus Vladimir Putin, transmite CNN.

„O încetare a focului nu este avută în vedere”, a spus el, adăugând: „Aș minți dacă aș spune că se va întâmpla”.

Diplomatul a declarat că a discutat cu Putin despre o varietate de probleme, inclusiv despre acordul privind cerealele și posibilitatea exporturilor rusești, dar a avertizat că există obstacole în calea exportului de alimente și îngrășăminte rusești.

„Riscăm să ne confruntăm cu lipsa de alimente în lume mai târziu în acest an”.

Cei doi au discutat, de asemenea, despre prizonierii de război, iar Guterres l-a citat pe Putin spunând că nu vor exista obstacole din partea Rusiei în ceea ce privește grupul de experți care desfășoară o misiune de anchetă privind atacul de luna trecută asupra închisorii din regiunea ocupată de Rusia din estul Ucrainei. Zeci de persoane au fost ucise atunci.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

13 comentarii

 1. Mamaaa, Putinel a stat numai pe telefoane!!!!
  Care’i urmatorul, Bidonul???
  Ce ne spun noua stirile de genul asta???
  A ,da, contraofensiva ucrainiana merge struna😂😂😂, asa bine ca suna astia’n dra.ci sa l convinga pe dictator !!!!

 2. Rusii nu au cum sa continue razboiul, fiindca si-au terminat rachetele din primavara. Ar mai construi ei rachete, dar nu au cipuri, fiindca nu mai gasesc sa fure masini de spalat. E o situatie similara cu cea din al doilea razboi mondial, cand sovieticii voiau sa pastreze pentru ei, de la Nistru pana la Don, orice ceas si orice palton.

 3. Am mâncat ghiveci de legume cu fasole frecată, vine careva să îi trag o beșină în gură?

  • Doritori sunt…uita-te numai la etc și la be haitorul care be hehehe haie.
   Suuunt destui, numai sa ai atâtea pe câti sunt ca din ce vad cererea e mare!

 4. Adică domnul asta ne transmite opinia și dorințele lui Putin legate de acest război, nu? Ar trebui reformulat: „Putin crede și își dorește că acest război sa fie departe de a se termina”. Dar realitatea s-ar putea sa mictioneze pe dorința lui Putin.

 5. Din cate observ, toti, dar absolut toti astia care au par alb in cap, considera rusia nu stiu mare putere (c.a.ca.t in ploaie). Am vazut mai pe la inceputul invaziei analisti si generali americani, romani(nu ca ar conta), fosila asta, germani, etc. Aproape toate fosilele erau convinsi ca Ucraina nu are cum sa reziste. Si uite-ne aici.

 6. Sunt atât de buni Ukrainienii ca au atacat cu o paritate de 8 la 1 deci( 8 soldați ukrainieni, americani, englezi și alte naționalități) asta pentru cazul în care nu se știa ca au participat mulți soldați străini la aceasta ofensiva și totuși au pierdut 4000 de soldați, vorbesc pe cifre și știri confirmate. Iar pentru cei ce cred ca armata Rusiei se rezuma la 20000,30000 de soldați când se vor trezi din visul erotic și afla ca Rusia poate trimite oricând 1000000 dde soldați s a a rada Ukraina vor avea un soc

  • Și de ce nu trimit? Sunt pe principiul eu știu karate, dar am luat bătaie de la Ionel pentru ca Ionel nu știa ca eu știu karate. Armata rusa e o glumă proasta, neprofesionista, alcătuită din alcoolici și cu dotări din anii 60.

  • Văd că ești bine „informat” ,americanii,englezii și cei de alte naționalități au fost mai mulți,mai putini sau în număr egal cu zecile de mii de ceceni,uzbeci,sirieni,wagneri etc care și-au încheiat prematur cariera in timp ce încercau să cucerească Ucraina în trei zile?
   Lasă că trimite Kim acum câteva zeci de mii de „voluntari” din Koreea de Nord cu riscul de a pierde jumătate în lupta și cealaltă jumătate pentru că au cerut azil politic în lumea civilizata.

 7. Nu mai visa micule bolșevic. Rusia poate să trimită 1 mil de soldați,dar în tancuri din 1970 și cu kalasnikoave ,sunt îngrășământ natural imediat. Poate nu ai înțeles mesajele americanilor,dar aia le dau la ucrainieni arme cu porția,cât să nu-i umilească prea tare pe mujici și să-l facă pe diliu sa apese un buton nuclear înainte să bea un ceai cu gust ciudat,sau să-i vina amețeală când se uită pe geam.
  În altă ordine de idei „știrile” confirmate de televiziunile sovietice sunt total fabricate de fabrica de basme pentru pro.shti de la Kremlin.

 8. Asta e diferența al lor se muta in vila lui din Italia,al tău nu poate trece granița că ajunge la Haga,așa că sta confortabil in bunkerul din Urali la etajul -50 tremurând de frica lui Covidutz și a noviciokului prescris de FSB în cazuri extreme.

 9. Mari comentatori și postaci de mai sus sunteți jalnici unii dintre voi . Va dați cu capul de gard cu comentarii și știri subtil insinuate … lumea nu a fost judecata numai cu ce vede la prima vedere.