G4Media.ro

Subprefectul de Arad, care se îmbolnăvise chiar înainte de alegeri, și-a întrerupt…

Subprefectul de Arad, care se îmbolnăvise chiar înainte de alegeri, și-a întrerupt concediul medical

Subprefectul judeţului Arad, Vasilică Damian, a solicitat întreruperea concediului medical şi reluarea activităţii, cerere aprobată de ministrul Afacerilor Interne, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, citată de Agerpres.

„În contextul alegerilor prezidenţiale de duminică, Ministerul Afacerilor Interne are ca prioritate principală desfăşurarea în condiţii de siguranţă publică a scrutinului la nivelul întregii ţări. (…) Referitor la cele discutate în videoconferinţa de ieri, subprefectul de Arad, Damian Vasilică, a solicitat întreruperea concediului medical şi reluarea activităţii, cerere aprobată de domnul ministru”, a spus Monica Dajbog.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat joi, în urma unei videoconferinţe cu prefecţii, că în judeţul Arad se va înfiinţa un post de subprefect, în contextul în care atât prefectul, cât şi actualul subprefect sunt în concediu medical.

„Am decis că, în judeţul Arad, vom înfiinţa un nou post vacant de subprefect. Voi propune domnului prim-ministru o şedinţă de Guvern pentru numirea, prin hotărâre de Guvern, a unui nou subprefect, în judeţul Arad, până la însănătoşirea colegilor din Arad, când vom reveni la structura iniţială, pentru că nu vom încărca statul de plată cu două funcţii de subprefect”, a declarat Vela, după ce a fost înştiinţat că atât prefectul, cât şi subprefectul de Arad se află în concediu medical, din cauza unor viroze.

Vela a precizat că va aborda cu seriozitate această problemă „gravă” din judeţul Arad, astfel încât nu doar procesul electoral să decurgă normal, ci şi activitatea specifică.

„Să vă anunţaţi cei doi colegi că voi trimite o echipă de medici de la Direcţia Medicală şi de la Policlinica din Oradea să îi ajutăm, că poate au primit o medicamentaţie greşită. Deci, Ministerul de Interne mâine va fi la Arad pentru a le acorda asistenţă medicală celor doi colegi, astfel încât ei să revină cât mai repede la obligaţiile profesionale, administrative, guvernamentale şi chiar politice pe care le au. Pentru că eu nu cred că au fost orientaţi doi viruşi în Arad exact să atace prefectul şi subprefectul şi ei să cadă subit într-o boală”, a spus Marcel Vela.

Foto: Monica Dajbog / Facebook Ministerul Afacerilor Interne

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Schimbarea deja. Vindecări miraculoase.

 2. Ar fi nai interesant daca cineva s-a dus la doctorul care a dat concediul.

  • Corect. Concediul ala medical a fost dat de un doctor, pe un motiv anume.
   Acum, daca bolnavul s-a insanatosit instantaneu, cand a auzit ca o sa vina Politia sa-l verifice, sunt doua posibilitati:
   1. Ori omul e inca bolnav, dar e prea constiincios, asa ca munceste bolnav, deci merita recompensat cumva…
   sau 2. Doctorul care i-a dat concediul medical i l-a dat pe spaga, deci cineva ar trebui sa-l ia la intrebari pe acel medic.

 3. Trebuie să fi zburat la Arad, dacă mergeau cu trenul erau şi acum pe drum.

 4. Fără să mă laud, în 20 de ani am plecat o singură dată de la muncă, pentru că simțeam că mi-e rău.
  M-am dus și când aveam senzația că o să fac AVC.
  Ăștia au 10 concedii medicale pe an, se îmbolnăvesc simultan, au patru sute de drepturi bănești, și ies la pensie sfârșiți de oboseală la 40.

 5. Domnu’ suptperfect, sunteți bine?
  Să nu ne dați și nouă viroză, nu de alta…
  Că nu dorim sa ne îmbolnăvim de suptpsd!

 6. La munca javra nu mai trage chiulul pt ca asa ati facut toata viata. Demisia si mars acasa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.