G4Media.ro

SUA: Un bărbat înarmat s-a apropiat de un birou FBI şi a…

Sursă foto: Wikipedia

SUA: Un bărbat înarmat s-a apropiat de un birou FBI şi a schimbat focuri de armă cu poliţiştii

Un bărbat înarmat, îmbrăcat cu vestă antiglonţ, a încercat joi să pătrundă în zona de control de securitate a unui birou FBI din Ohio, apoi a fugit şi a avut un schimb de focuri de armă cu forţele de ordine, au anunţat autorităţile citate de Associated Press.

Confruntarea de la biroul FBI din Cincinnati are loc în contextul în care oficialii avertizează asupra creşterii numărului de ameninţări la adresa agenţilor federali, în urma percheziţiei desfășurate la proprietatea Mar-a-Lago a fostului preşedinte Donald Trump din Florida, relatează news.ro

Oficialii federali au declarat că bărbatul a „încercat să pătrundă” în zona de control a vizitatorilor de la biroul FBI şi a fugit când a fost confruntat de agenţi. El a fost urmărit pe Autostrada Interstatală 71 şi a avut un schimb de focuri de armă cu poliţia, potrivit Agenţiei de gestionare a situaţiilor de urgenţă din comitatul Clinton.

Autorităţile au închis autostrada în ambele sensuri. Oficialii din Ohio au blocat o rază de 1,5 km în apropierea autostrăzii şi au îndemnat locuitorii şi proprietarii de afaceri să încuie uşile şi să rămână în casă.

Deocamdată nu au fot raportaţi răniţi.

O echipă de probe a FBI a sosit la birou pentru a investiga, potrivit mai multor rapoarte media.

În ultimele zile au existat mai multe amenițări la adresa agenţilor FBI şi a birourilor din întreaga ţară, de când agenţii federali au executat un mandat de percheziţie la Mar-a-Lago. Pe Gab, un site de socializare popular printre adepţii supremaţiei albilor şi antisemiţi, utilizatorii au avertizat că se pregătesc pentru o revoluţie armată, relatează news.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Fiecare tarisoara cu auristi ei 🙂