G4Media.ro

SUA pregătesc un nou ajutor de securitate suplimentar pentru Ucraina – Casa…

Sursa foto: Brendan SMIALOWSKI / AFP

SUA pregătesc un nou ajutor de securitate suplimentar pentru Ucraina – Casa Albă

Administrația Biden va anunța în scurt timp un ajutor de securitate suplimentar pentru Ucraina, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Casei Albe pentru securitate națională, John Kirby, relatează Reuters.

„Vor fi anunțate viitoarele ajutoare de securitate în zilele următoare”, a declarat Kirby în cadrul unui briefing de presă.

Statele Unite au anunțat de Ziua Independenței Ucrainei un alt pachet de asistenţă de securitate pentru Kiev, în valoare de circa trei miliarde de dolari.

Pachetul este cel mai mare din partea Washingtonului în cele şase luni de când a început invazia rusă în Ucraina.

Fondurile provin din Iniţiativa pentru Asistenţa de Securitate pentru Ucraina, aprobată de Congresul SUA pentru a permite guvernului condus de preşedintele Joe Biden să achiziţioneze armament de la producători, în loc să le trimită ucrainenilor arme din stocurile americane existente.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

8 comentarii

  1. Vrem paaaaaceeeee!!! Gata cu atatea armeeeee!!! Zeeeeleeeee vreeeeem paaaaaaceeeee!!!

  2. Curand o sa ajutam noi amerindienii!!!

    • Ii ajutați deja, sugandu-le pline!

    • #….etc! …..fugi repede și ajuta I pe americani….Monica se oferă la munca în folosul comunității….și acolo se practica!

  3. #….etc…..Monica! Buna dimineața! Programați va și voi timpul ca între 9 am și 22 pm ,când nu mâncați rahat rusesc,sa mai apucati sa și faceți niște bastonașe și sa colorați o foaie! Apoi, puteți avea pretenții la simion! Treceți întâi,pe la Monica,fost secretar UTC exact în 89 ,rămas cu dezamăgiri mari și educație putina!