G4Media.ro

Studenții de la Drept condamnă Metrorex și Ministerul Transporturilor pentru decizia de…

Studenții de la Drept condamnă Metrorex și Ministerul Transporturilor pentru decizia de a limita la 3 stații punctele din care își pot cumpăra abonamente reduse

Asociația Studenților în Drept din București condamnă Metrorex și Ministerul Transporturilor pentru decizia de a limita la 3 stații punctele din care tinerii își pot cumpăra abonamente reduse pentru transportul cu metroul. Restrângerea a fost aplicată din iunie, spun studenții, după ce anterior tinerii aveau la dispoziție 11 stații pentru a-și lua abonamentele reduse.

Studenții cer Metrorex și Ministerului Transporturilor să le asigure posibilitatea de a-și cumpăra abonamente reduse cu 50% de la toate punctele de vânzare disponibile, pe întreaga durată a programului de lucru. O altă solicitare a acestora vizează renunțarea la legitimația de transport. “Guvernul a decis, în mod exagerat din punctul nostru de vedere, să instituie legitimația de transport ca unic mijloc de probă pentru ca studentul să-și poată exercita dreptul legal de achiziționare a titlului redus la metrou”, spun tinerii, care cer Ministerului Transportului să renunțe la legitimațiile de transport și să permită dovedirea calității de student prin carnetul de student.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Au dreptate partial . Ar fi trebuit ca pe perioada vacantei sa NU aiba reducere .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.