G4Media.ro

Studenții acuză Guvernul și pe Liviu Dragnea că nu și-au respectat promisiunile…

Studenții acuză Guvernul și pe Liviu Dragnea că nu și-au respectat promisiunile făcute în campania electorală din 2016

Studenții acuză Guvernul că nu și-a respectat angajamentele luate în fața tinerilor timpul campaniei electorale din 2016. Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a promis studenților o serie de creșteri bugetare, spune ANOSR. “Asumările financiare sunt cuantificabile, dar prin superficialitatea cu care se tratează încă multe probleme ale sistemului educațional românesc, ne punem inevitabil întrebarea: este educația o prioritate a statului român în momentul de față?”, spun reprezentanții Alianței Organizațiilor Studențești.

“Aflându-ne în a doua jumătate a perioadei de guvernare, după o evaluare a gradului de îndeplinire a asumărilor făcute de coaliția de guvernare, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) trage un semnal de alarmă Guvernului României asupra nerespectării angajamentelor luate față de studenți în timpul campaniei electorale din toamna anului 2016”, se arată într-un comunicat al ANOSR.

 

Foto: ANOSR

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. Mai avem studenti in tara?! Nu se vad, nu se aud, nu se simt. Odata studentii erau mai vioi,poate din cauza ca faceau si armata…
    Acum sunt niste blazati amorfi.

    • Nu e ca şi cum învăţământul românesc e atât de grozav.

      Prioritatea bişniţărească a guvernelor hoţeşti de după ’89 (înafară de Isărescu şi Cioloş) a fost o calamitate naţională care a lăsat ţara subdezvoltată educaţional şi cultural.

      Nu e timp să-ţi construieşti cultura dacă eşti ocupat cu furtul la nivel înalt.

    • Calamitate s-a vrut, calamitate s-a obtinut. Pacat ca hotii nostri atat au inteles din capitalismul occidental – ca timpul inseamna bani!

    • Hopaaaa… S-au trezit! Totusi se trage doar un semnal de alarma, cum ar zice Bruxellesul, privesc cu ingrijorare, nu protesteaza.

  2. La munte si la mare, In orice împrejurare…

  3. Referitor la articolul: Studenții acuză Guvernul și pe Liviu Dragnea că nu și-au respectat promisiunile…
    Ce atata palavrageala!
    Organizatia civica neguvernamentala (juridica) din care faceti parte sa introduca o actiune in instanta unde sa invoce elementul juridic “dol” (inducerea in eroare a unei comunitati de catre un functionar responsabil in administratia de stat, prin intermediul mass-media sau a altor misloace de comunicare in masa). Organizatia neguvernamentala sa se constituie ca parte civila, cerand daune material si morale considerabile celor parati, cerand totodata sechestru pe toate bunurile mobile si imobile ale indivizilor respectivi. Nimeni nu i’a obligat sa mearga la posturile de televiziune si sa minta cu nerusinare si buna stiinta, audienta. Legea e clara pentru toti; chiar si justitia se poate autoseziza imediat prin atributiile care le are, fara nici o formalitate – toti procurorii si judecatorii stiu asta – dar nu o fac si asta inseamna complicitate; aici intervine alt articol ce poate fi invocat de organizatia civila care poate sa mearga chiar si pana la Bruxelles. Nu exista nici o imunitate a unor impostori versus etica lege si morala. Dixit!