G4Media.ro

Stroe: O prezenţă mare avantajează sau motivează partidele de dreapta, adică PNL…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Stroe: O prezenţă mare avantajează sau motivează partidele de dreapta, adică PNL / Probabil că şi această comasare a alegerilor va contribui la o prezenţă la vot cât mai bună

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat marţi că o prezenţă mare avantajează sau motivează partidele de dreapta, adică PNL, el arătând că probabil că şi această comasare a alegerilor va contribui la o prezenţă cât mai bună la scrutinul din 9 iunie, transmite News.ro.

Ionuţ Stroe a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News că ”o prezenţă mare avantajează sau motivează partidele de dreapta, adică PNL”. ”Noi ne dorim acest lucru, mai ales în zona urbană, pentru că, în mod evident, acolo votul se manifestă fără niciun fel de control sau organizare politică. Ar fi foarte bine şi încercăm să conştientizăm oamenii de importanţa votului, atât celpentru alegerile locale, cât şi pentru cele europarlamentare. Noi ne-am dorit şi tot timpul am insistat să evidenţiem avantajele apartenenţei noastre la Uniunea Europeană”, a subliniat Stroe. Purtătorul de cuvânt al PNL a arătat că ”probabil că şi această comasare a alegerilor va contribui la o prezenţă cât mai bună la vot”. ”A fost unul dintre argumentele prin care am încercat la vremea respectivă să compensăm oarecum o anumită lipsă de interes pe care oamenii o aveau în legătură cu opţiunea europeană. Credem noi că fiind vorba şi de alegerea primarilor şi consiliilor locale, va conta enorm de mult acest lucru. Practic, o prezenţă mai mare la vot, în concluzie, legitimează alesul”, a subliniat Ionuţ Stroe. 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. 🤮🤮🤮🤮🤮

 2. Pe voi nu va mai avantajeaza nimeni si nimic! Ati ajuns niste ratati!
  Despre ce partid de dreapta vorbiti voi, in timp ce ati pus la cale o fratie murdara cu urmasii bolsevicilor in Romania!
  Chiar niciun pic de rusine?!

 3. Cica remorca PSD-ului ar fi partid de dreapta. Ce gluma buna.

  PNL nu e partid nici de dreapta, nici de stanga. Ca si PSD-ul, e un partid cleptocratic. De asta se si inteleg atat de bine.

 4. care e bai stroe cheatia aia de drepata de ati facut-o? cand ati mimat vrei doua zile ca nu se maresca taxele pt firme? sau la mariri de salarii? sau la angajarile la stat fara numar?

 5. PNL inca nu isi da seama ca va avea curand soarta PNTCD.
  Va afla dupa alegerile din acest an.
  Cand faci pact cu diavolul trebuie sa te astepti ca te asteapta iadul…….

 6. Astia se mint in continuare ca-s partid de dreapata :))) … Sustii toate porcariile socialiste ale PSD, cresteri peste cresteri de taxe pentru mediul privat pt a plati bugetarimea PSD isto PNLista , si ei se cred reprezentantii mediului privat!