G4Media.ro

Straniul caz al unei firme noi care câștigă pe bandă rulantă, fără…

Straniul caz al unei firme noi care câștigă pe bandă rulantă, fără licitație, contracte de contabilitate cu școlile din Sectorul 2 din București

O firmă înființată în luna ianuarie 2018 câștigă de la începutul anului contracte pe bandă rulantă cu școlile, liceele și grădinițele din Sectorul 2 al Bucureștiului, instituții gestionate de primăria locală. Platformele de licitații electronice SICAP și SEAP listează zeci de contracte atribuite direct, fără licitație, firmei INDEPENDENT MSV CONTAB SRL.

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Se plângeau că s-au făcut ilegalități pt că așa a fost la moda, pt că nu au știut după Revoluție cu ce se mănâncă democrația, că acum ( in AN CENTENAR) e nevoie de un moment zero, de un reset al societății și politicii românești. Dar nu, in loc sa fi învățat ceva din ce s-a întâmplat, ei continuă furaciunile și mai abitir, ca și cum roata nu se mai poate întoarce. Sau poate știu că, chiar daca DNA reînvie, fac doi trei ani de pușcărie, apoi rămân cu banii.
    Trebuie neapărat schimbată legea, nuniesi de la pușcărie până nu plătești bine întâi prejudiciul…confiscate extind averile (fără posibilitatea de a o lasă copiilor, nevestelor,etc,

  2. O sa vedem asta in alta „Romanie”, in alta lume, probabil pe o Terra „paralela”, in care nu vor exista „social democrati” care sunt mai perfizi decat cei mai inversunati capitalisti.
    (PSD = partidul surdo debil… la bunul simt)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.