G4Media.ro

Stolojan: Pe domnul Ciucă îl văd președinte. E cel mai calificat dintre…

Sursa foto: Facebook Nicolae Ciucă

Stolojan: Pe domnul Ciucă îl văd președinte. E cel mai calificat dintre toți, chiar și față de Geoană, care, în esența lui, e un birocrat

Fostul lider liberal Theodor Stolojan a declarat, vineri, la Digi24.ro, că în cazul în care Mircea Geoană nu va avea susținerea unui partid pentru a candida la alegerile prezidențiale, atunci Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu ar avea șanse la această funcție. Stolojan spune că Nicolae Ciucă este cel mai calificat pentru a fi președinte, „chiar și față de Geoană, care, în esența lui, e un birocrat, care a ocupat o funcție foarte importantă”.

Întrebat dacă vreunul dintre cei doi lideri ai Coaliției are șanse pentru a fi candidat la prezidențiale, Theodor Stolojan spune: „O să râdeți, dar o șansă, pentru că deasupra nu e nimeni, cu excepția domnului Geoană, care, fără un partid în spate nu va reuși să facă o campanie”. Fostul lider liberal spune că în cazul în care Mircea Geoană nu va candida la prezidențiale susținut de PSD, Nicolae Ciucă ori Marcel Ciolacu ar avea șanse să devină președinte.

„Așa arată sondajele. Mircea Geoană poate să strângă semnături dar nu va reuși să ducă o campanie electorală fără un partid în spate. A strânge semnăturile nu e complicat. Pe domnul Ciucă îl văd președinte. E cel mai calificat dintre toți, chiar și față de Geoană, care, în esența lui, e un birocrat, care a ocupat o funcție foarte importantă. Funcția de președinte nu e pentru un birocrat. Este o funcție de mare decizie, mai ales în momente critice. Dacă nu ești obișnuit să iei decizii în situații critice, e foarte rău pentru România dacă n-ar avea un asemenea președinte. Ciucă are această experiență a luării deciziilor, Geoană nu o are.

Dacă vor ieși bine rezultatele la prezidențiale, ambele partide au spus că vor continua această alianță, ceea ce nu înseamnă neapărat că trebuie să meargă în comun la parlamentare sau la prezidențiale. Alianța trebuie să ducă guvernarea până la capăt. Este posibil ca atât Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu să candideze la prezidențiale, și așa ar fi de dorit, pentru că sunt două partide diferite, în concepție diferite, în rezultatele pe care le-au avut”, a declarat Stolojan.

Citește integral pe Digi24.ro

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Domnul Ciuca aste o nulitate politica. Balbait, confuz, incpabil sa exprima o idee proprie. Complet subordonat lui Klaus Iohannis. Bonus: un plagiat urias in carca, plagiat pentru a carui „curatare” a lucrat tot statul roman, de la DNA la CCR.

    E exact ce ne trebuie ca presedinte.

  2. Stolojan în poza asta,zici că e pisica lui Schrodinger,nici nu știm dacă e viu sau mort.

  3. Cred ca si presedinte de asociatie de proprietari e prea mult pentru insipidul asta.

  4. Stolo a dat cu mucii-n fasole de data asta. Îl știam mai realist!

  5. Mulțumim domnule Stolojan că ne-ai deschis ochii,noi bețivii din Piața Ferentari vom merge și-l vom vota pe Ciucă al nostru.

  6. Cineva le-a luat mintea liberalilor. Eu îl bănuiesc pe KWI.

  7. De cand cu Ioha eu nu mai inteleg ce rol mai joaca functia asta de Presedinte?! Sa vina toate Schrankurile din lume sa mobileze Cotroceniul, poate. De la Bydermeyer la neaos romanesc de lemn. Tamaie.