G4Media.ro

Stelian Ion (USR): Iohannis și Predoiu desăvârșesc ce a început în 2017…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Stelian Ion (USR): Iohannis și Predoiu desăvârșesc ce a început în 2017 Dragnea / Fapta prin care un funcționar public produce, cu intenție, un prejudiciu mai mic de 250.000 lei nu va mai fi infracțiune

Fostul ministrul al Justiției Stelian Ion (USR) afirmă că „Iohannis și Predoiu desăvârșesc ce a început în 2017 Dragnea”, după ce un proiect promovat de coaliție în Senat prevede că fapta prin care un funcționar public produce, cu intenție, un prejudiciu mai mic de 250.000 lei nu va mai fi infracțiune.

„Predoiu e mai toxic decât Iordache. Sub oblăduirea lui, pesediștii, peneliștii și udemeriști tocmai au propus și vor vota la Senat un prag valoric pentru abuzul în serviciu în cuantum de 250.000 de lei. Adică fapta prin care un funcționar public produce, cu intenție, un prejudiciu mai mic de 250.000 lei nu va mai fi infracțiune. Ce reprezintă pentru îmbuibații din PSD PNL 50.000 de euro?… O nimica toată”, a scris Stelian Ion pa pagina sa de Facebook.

Acesta precizează că USR a propus un prag la nivelul unui salariu minim pe economie, pentru că statul nu poate susține în mod serios că munca unui om pe o perioadă de o lună este un fleac, o valoare care poate fi ignorată.

„Iohannis și Predoiu desăvârșesc ce a început în 2017 Dragnea”, încheie Stelian Ion.

Plenul Senatului a votat miercuri amendamentul pentru introducerea unui prag de 250.000 lei pentru abuzul în serviciu, a declarat pentru G4Media Radu Mihail, liderul senatorilor USR. Proiectul merge acum la Camera Deputaților, care este cameră decizională.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Liber la furat sub 250.000 lei in înfrățire in Parlament intre PSD-PNL-UDMR-AUR! Doar USR se bate pentru români, dar românii vor vota 90% PNL-PSD-UDMR-AUR!

  2. Mamă, mamă, acum să vezi că se umplu strazile de protestanți (sic)!

  3. 250.000 lei / h / zi / luna / an ?

  4. Dle.Stelian Ion ,nici dl.Predoiu si nici dl.Johanis nu au nicio treaba cu amendametul cu pricina la proiectul transmis de guvern in parlament,caci el a fost adoptat de membrii comisiei juridice din parlament ,de la PSD,PNL si UDMR.