G4Media.ro

Stelian Ion a fost desemnat candidatul USR pentru Primăria Constanţa / În…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Stelian Ion a fost desemnat candidatul USR pentru Primăria Constanţa / În 2020, el a pierdut la diferență mică în fața Vergil Chițac (PNL) / Stelian Ion: „În 2020 am învins PSD. Acum vom învinge și PNL, filiala mai mică a PSD”

Deputatul Stelian Ion a fost desemnat candidatul USR pentru Primăria Constanţa, el candidând pentru această funcţie şi la alegerile din urmă cu patru ani, când s-a clasat al doilea, transmite News.ro.

Reprezentanţii USR Constanţa au anunţat, luni, printr-un comunicat de presă, că decizia a fost luată de Adunarea Generală a formaţiunii politice.

“Preşedintele USR Constanţa, Stelian Ion, a fost desemnat, cu unanimitate de voturi, candidatul USR la scrutinul pentru Primăria Constanţa. Votul a fost exprimat în cadrul Adunării Generale a USR Constanţa, care a avut loc duminică, 4 februarie, la finalul procesului de selecţie internă organizat de filiala municipală pentru stabilirea candidatului la Primăria Constanţa”, se arată în comunicat.

Stelian Ion a afirmat că în 2020 a fost ”la un pas” să câştige Primăria Constanţa.

”În 2020 am învins PSD-ul, am fost la un pas de a câştiga alegerile şi de a transforma Constanţa într-un oraş modern, în care cetăţenii să se simtă respectaţi, un oraş ridicat din subdezvoltarea în care l-au afundat atâta amar de vreme PSD şi PNL. În Bucureşti, Braşov, Timişoara, Bacău sau Câmpulung Muscel primarii USR au demonstrat că se poate şi altfel. Oraşe în care s-au construit şcoli, grădiniţe, parcuri, unde lucrările de modernizare s-au făcut cu simţ de răspundere şi în interesul cetăţenilor. Acum, vom învinge şi PNL-ul, filiala mai mică a PSD”, a declarat Stelian Ion.

Stelian Ion consideră că primarul Vergil Chiţac şi PNL i-au minţit în 2020 pe constănţeni.

”A urmat, atât la nivel naţional, cât şi local trădarea electoratului de dreapta. PNL a creat alianţa toxică cu PSD, l-a adus la guvernare, deşi a promis alegătorilor că va scăpa ţara de PSD. Toată campania PNL şi a lui Vergil Chiţac a fost o minciună. Primarul Chiţac şi PNL au arătat în acest mandat că pot doar să creeze haos şi să distrugă tot ce le iese în cale, bulevarde, străzi, parcuri. Au arătat că nu sunt altceva decât instrumente pe care şefii PSD le folosesc pentru propriile interese imobiliare”, a susţinut preşedintele USR Constanţa.

El a adăugat că rezultatul acestui vot este un pas statutar şi că vor urma discuţii pentru desemnarea unui candidat unic din partea viitoarei alianţe locale.

”Le mulţumesc colegilor mei din USR Constanţa pentru încrederea şi votul pe care mi le-au acordat! Rezultatul votului din cadrul Adunării Generale reprezintă un pas firesc, statutar, şi urmează discuţii pentru desemnarea unui candidat unic din partea viitoarei alianţe locale. Am convingerea că în acest an constănţenii pot scăpa de bătaia de joc la care sunt supuşi de Vergil Chiţac şi aliaţii lui din PSD“, a transmis Stelian Ion.

El a mai afirmat că municipiul Constanţa trebuie să redevină al cetăţenilor şi nu al ”politicienilor meschini”.

”De zeci de ani, Constanţa nu mai este a constănţenilor, ci a aceloraşi politicieni meschini care, prin rotaţie, au jucat şi prosperat în aceeaşi horă a lăcomiei. Acest lucru va înceta după alegeri. Avem proiecte, avem soluţii pentru problemele grave ale oraşului, avem viziune, echipă şi competenţele necesare pentru a scoate Constanţa din mâinile lor. Sunt sigur că putem, pentru că şi constănţenii îşi doresc acest lucru. 2024 este anul în care vom începe să ne recâştigăm demnitatea şi mândria de a fi constănţeni”, a mai declarat Stelian Ion.

El a candidat pentru Primăria Constanţa şi în 2020, clasându-se pe locul 2.Potrivit datelor de pe Autoritatea Electorală Permanentă, Vergil Chiţac a obţinut 27.571 voturi, iar pe locul doi s-a clasat candidatul Alianţei USR-PLUS, Stelian Ion, cu 23.528 de voturi.

Stelian Ion este deputat de Constanţa din anul 2016 şi pentru câteva luni a ocupat funcţia de ministru al Justiţiei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...