G4Media.ro

Stațiunile de pe Valea Prahovei, precum și municipiile Ploiești și Câmpina sunt…

Stațiunile de pe Valea Prahovei, precum și municipiile Ploiești și Câmpina sunt în zona galbenă, începând de joi

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Prahova a decis ca staţiunile montane de pe Valea Prahovei, dar şi municipiile Ploieşti şi Câmpina sunt, să fie incluse în zona galbenă, începând de joi.

Potrivit hotărârii CJSU la baza căreia a stat rata de infectare cu noul coronavirus raportată, miercuri, de Direcţia de Sănătate Publică Prahova, măsurile specifice fiecărui interval de referinţă al incidenţei cumulate la 14 zile vor fi aplicate începând de joi şi vor fi actualizate ori de câte ori situaţia o impune.

Astfel, raportat la incidenţa cazurilor luată în calcul de autorităţi, cinci comune care au rata de infectare de peste 3 cazuri la mia de locuitori se află în zona roşie, cu restricţiile aferente, în una dintre ele urmând să fie aplicate măsuri restrictive suplimentare în weekend, din cauza indicelui de peste 4 la mie.

De asemenea, conform documentului, în municipiile Ploieşti şi Câmpina, dar şi în staţiunile Sinaia, Buşteni şi Azuga se vor aplica restricţiile aferente zonei galbene, rata de infectare fiind mai mare de 1,5 la mie şi mai mică sau egală cu 3/1.000.

Rata de infectare raportată, joi, de DSP Prahova situa Sinaia în zona roşie, cu un indice de 3,06, relatează Agerpres.

Sursa Foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.