G4Media.ro

Stație nouă de autobuz pe traseul liniei 223/ Stația de tramvai „Parcul…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Stație nouă de autobuz pe traseul liniei 223/ Stația de tramvai „Parcul Carol I”, reamplasată pe vechiul amplasament de pe Strada 11 Iunie

O nouă stație de autobuz va fi înființată pe traseul liniei 223, iar stația de tramvai „Parcul Carol I” va fi reamplastă, anunță Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov într-un comunicat de presă.

„Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus înființarea stației „Pasarelă” pe traseul liniei 223, ca urmare a amenajării acesteia de către Administrația Străzilor și a avizului primit din partea Comisiei Tehnice de Circulație a Municipiului București. Astfel, începând de vineri, 30 decembrie 2022, autobuzele liniei 223 vor opri și în noua stație „Pasarelă”, situată pe Splaiul Unirii (între stațiile „Șoseaua de Centură” și „Nicolae Teclu”), pe sensul spre terminalul „Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir””, se arată în comunicatul citat.

Tot de vineri, 30 decembrie 2022, stația de tramvai „Parcul Carol I” (aferentă liniilor 7, 23, 27 și 47) va fi mutată pe vechiul amplasament, situat pe Strada 11 Iunie, înainte de trecerea pentru pietoni (pe sensul spre Bd. Mărășești).

Publicitate electorală

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...