G4Media.ro

Statele Unite: Un agent al Secret Service a fost jefuit sub amenințarea…

sursa foto: Pixabay

Statele Unite: Un agent al Secret Service a fost jefuit sub amenințarea armei în timpul unei vizite a președintelui Joe Biden la Los Angeles

Un agent al Secret Service, o agenție federală din Statele Unite care se ocupă de paza liderilor politici,a fost jefuit sub amenințarea armei în timp ce președintele Joe Biden se afla în vizită la Los Angeles pentru un eveniment de strângere de fonduri în weekend, au declarat autoritățile, transmite Associated Press.

Agentul se întorcea de la serviciu sâmbătă seara când a fost abordat într-o comunitate rezidențială din localitatea Tustin, la aproximativ o oră de mers cu mașina la sud-est de Los Angeles, potrivit Secret Service.

Cineva a sunat la Departamentul de Poliție din Tustin la scurt timp după ora 21:30 pentru a raporta jaful. Poliția a declarat că agentului i-a fost furată geanta sub amenințarea armei. Agentul, care nu a fost rănit, a tras cu arma în timpul confruntării, a declarat poliția. Secret Service a declarat că nu știe dacă cineva a fost împușcat.

Poliția din Tustin a declarat luni că nu a găsit niciun suspect. Ofițerii au găsit în zonă o parte din bunurile furate ale agentului. Poliția a raportat că un Infiniti FX35 argintiu a fost văzut părăsind locul faptei.

Biden și fostul președinte Barack Obama au organizat sâmbătă, la Los Angeles, un eveniment de strângere de fonduri cu vedete care a adus peste 30 de milioane de dolari pentru campania de realegere actualului președinte.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...