G4Media.ro

Startup-ul românesc Tailent se extinde pe plan internațional după o investiție de…

Secțiune susținută de
Concordia

Startup-ul românesc Tailent se extinde pe plan internațional după o investiție de jumătate de milion de euro a fondului Neogen Capital

Startup-ul românesc Tailent (ex-Mission Critical) începe extinderea internațională prin lansarea tehnologiilor Tailent Automation Platform Studio, pentru dezvoltarea roboților și Tailent Automation Platform Control Center, pentru gestionarea acestora în medii de producție, pentru clienți și parteneri din toată lumea. Anunțul, făcut printr-un comunicat de presă, vine la doar câteva luni după atragerea unei investiții de jumătate de milion de euro de la fondul Neogen Capital.

Tailent Automation Platform (TAP), noua tehnologie dezvoltată de companie, „oferă flexibilitate, performanță și scalabilitate în dezvoltarea și utilizarea roboților software. Soluția TAP Studio permite atât automatizări simple bazate pe acțiuni preconstruite, care nu implică sau presupun un nivel redus de programare, cât și automatizări complexe prin modulul puternic de programare avansată. Câteva exemple ar fi automatizarea proceselor repetitive sau redundante, integrarea de sisteme care nu au fost gândite să comunice între ele, soluții cheie de business care nu mai beneficiază de suport din partea producătorilor sau sisteme unde dezvoltarea și integrarea de noi funcționalități este costisitoare.”

Clienții Tailent sunt companii din industrii precum ospitalitate, servicii profesionale, producție, dar și instituții publice locale, care au nevoie de sprijin în ceea ce privește automatizarea businessului. Tailent se concentrează pe înrolarea de noi parteneri și țintește deschiderea de noi piețe în Europa, America de Nord, America de Sud și Asia.

„Ne bazăm pe inovație tehnologică pentru a livra roboți specializați, ce pot susține orice scenariu de automatizare. Împreună cu capabilitățile noastre de încapsulare de roboți ca servicii web, Tailent Automation Platform reprezintă o propunere de valoare unică și extrem de atrăgătoare. Urmează funcționalități noi, cu focus pe zona de machine learning și artificial intelligence, care vor mări capacitatea roboților de a răspunde provocărilor de business în continuă schimbare”, a menționat Cristian Oftez, CTO Tailent.

„Tehnologia Tailent Automation Platform disponibilă de azi este primul pas către un ecosistem inovator care oferă partenerilor noi oportunități de business prin crearea de roboți specializați, gata să fie puși la treabă și să grăbească procesul de transformare digitală a companiilor”, a adăugat Mario Popescu, CEO Tailent.

Foto: Pixabay.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.