G4Media.ro

Starea de alertă a fost prelungită de guvern cu încă 30 de…

Starea de alertă a fost prelungită de guvern cu încă 30 de zile. Toate restricțiile în vigoare rămân valabile, inclusiv obligativitatea măștii de protecție în spațiile publice și interdicția de circulație pe timpul nopții

Guvernul a aprobat în ședința de marți prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 13 ianuarie 2021, fiind păstrate toate restricțiile care sunt în prezent în vigoare, inclusiv obligativitatea măștii de protecție și interdicția de circulație pe timpul nopții.

Hotărârea privind prelungirea stării de alertă, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 a fost adoptată în forma propusă de Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU).

Citește integral Hotărârea de guvern, nota de fundamentare și anexele cu măsuri

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Suspendati si voi constitutia pe termen nelimitat, sa terminam deja cu aceasta mascarada.

  2. A fost prelungita de atâtea ori încât a devenit normalitate. Încetul cu încetul statul politienesc se instaurează peste intreaga planeta. La umbra penademiei de chihuahua transformat in pitbull agenda merge mai departe: dictatura se instaurează iar intreaga lume e cumparata cu bani printati din nimic, pe nimic și acoperiți de nimic. Iar oamenii inghit minciuna fără nici măcar sa pună o singura întrebare. RIP umanitate.

  3. Au facut ceva pe ea Constitutie!!
    Daca le pasa de Constitutie si de oameni, nu faceau ceea ce fac.
    Boii suntem noi, pt. ei „alesii” totul e permis.

  4. Fara numar, fara numar. Si neaparat inutilitatile gen masca pe figura in aer liber si circulatia oprita noaptea mentinute ca altfel nu va mai recunoaste lumea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.