G4Media.ro

Squid Game: O femeie din Coreea de Sud primește mii de apeluri,…

Squid Game: O femeie din Coreea de Sud primește mii de apeluri, după ce numărul ei apare în serial / A refuzat despăgubiri de 4 mii de dolari

Netflix anunță că va edita numărul de telefon care apare în serialul său, Squid Game, anunță BBC. Decizia vine după ce o femeie din Coreea de Sud a spus că primește mii de apeluri și mesaje de la tineri care vor să se înscrie în concursul relatat în serial.

O femeie de afaceri din Seongju, sud-estul Coreei de Sud, a declarat presei locale că a primit mii de mesaje text și apeluri și că îi este greu să-și desfășoare viața de zi cu zi.

„Acesta este un număr pe care îl folosesc de mai bine de zece ani, așa că sunt destul de surprinsă. Există mai mult de 4.000 de numere pe care a trebuit să le șterg de pe telefonul meu”, a declarat ea pentru Money Today. „La început nu știam de ce, dar prietenul meu mi-a spus că numărul meu apare în Squid Game și atunci mi-am dat seama”.

Ea ar fi respins ofertele de despăgubire de până la cinci milioane de won, aproximativ 4 mii de dolari.

Netflix nu a comentat cererile de despăgubire, dar a îndemnat fanii emisiunii să se abțină de la apelarea numărului.

„Împreună cu compania de producție, lucrăm pentru a rezolva această problemă, inclusiv editarea scenelor cu numere de telefon, acolo unde este necesar”, a declarat Netflix, miercuri.

Emisiunea a fost difuzată pentru prima dată pe 17 septembrie, iar Netflix spune că a ajuns pe primul loc în 90 de țări, în doar 10 zile.

Sursa foto: Netflix

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Ce probleme au unii in timp ce noi mergem la buda din fundul gradinii…

  2. De-asta la Hollywood exista conventia cu 555 de decenii. In Coreea n-a ajuns.

  3. Se pare că, banul tot la ban trage.

    Nu puteau să bage numărul meu? Afacerista nici nu s-a uitat la banii ăia, pe când ţăranul de mine, ar fi avut 13 ani de noroc dacă mi-i dădeau în bancnote de câte 1000 de won.

    Da’ nu-i bai, cu frunza de brusture poluarea e 0 şi o să avem o planetă mai curată!