G4Media.ro

Spitalul Municipal din Caransebeş anunță ultima achiziție: 15 dozatoare de apă pentru…

Sursa foto: https://www.freepik.com/

Spitalul Municipal din Caransebeş anunță ultima achiziție: 15 dozatoare de apă pentru pacienţi / ”Pacienții pot bea o apă verificată, o apă curată”

Conducerea Spitalului Municipal din Caransebeş anunță că a achiziţionat 15 dozatoare de apă pentru pacienţi., informează Agenția de presă Rador, care citează Radio Reșița. Dozatoarele au fost montate pe fiecare secţie în parte, astfel că bolnavii internaţi în spital nu vor mai fi nevoiţi să-şi cumpere sticle cu apă sau să vină cu ea de acasă, a precizat managerul Adrian Dumbravă.

“Am achiziționat dozatoare de apă pentru că era neplăcut pentru mine să văd pe coridoare și pe la lifturi oameni care cărau sticle întregi de apă pentru pacienţi, îmbuteliată la 2 litri la 2,5 litri și atunci am luat dozatoare de apă pe care le-am legat cu filtre de purificare și am montat 15 aparate de apă că atât personalul, cât și pacienții să aibă acest confort că pot să bea o apă verificată o apă curată”, a spus managerul spitalului.
Spitalul Municipal din Caransebeş este singura unitate medicală din Caraş-Severin dotată cu dozatoare de apă pentru pacienţi.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...