G4Media.ro

Spitalul Modular de la Lețcani va intra în conservare / Ultimii doi…

Sursa foto: Facebook Maricel Popa

Spitalul Modular de la Lețcani va intra în conservare / Ultimii doi pacienți internați aici vor fi transferați la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași

Ultimii doi pacienți de la Spitalul Modular din Lețcani vor fi transferați la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Ulterior Spitalul Modular va intra în conservare, informează Agenția de presă Rador. Anunțul a fost făcut, astăzi, de directorul Direcției de Sănătate Publică, Vasile Cepoi.

În continuare, Spitalul Modular rămâne în administrarea asociației „Euronest”, iar directorul DSP Iași, a adăugat că momentan Asociația nu a înaintat niciun proiect de strămutare a spitalului.

”La Spitalul Modular de la Lețcani mai sunt doar doi pacienți la terapie intensivă care vor fi preluați de către Spitalul de Boli Infecțioase, după care spitalul rămâne în administrarea Euronest și a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași. Spitalul va fi repornit doar la nevoie. Este în conservare până când va fi nevoie de el”,  a declarat Vasile Cepoi.

Despre informațiile care circulă în presă despre mutarea spitalului modular pe o altă stradă, Cepoi a spus că nu are nicio informație în acest sens.

Unitatea medicală de la Lețcani a fost repornită la începutul acestui an, în urma creșterii incidenței Covid în județul Iași.

Majoritatea pacienților din spitalul modular de la Lețcani au fost evacuați în luna noiembrie, anul trecut, și transferați la spitale din Iași, din cauza riscului de hipotermie. Sistemul de încălzire al spitalului de aici nu a făcut față la vremea friguroasă.

Sursa foto: Facebook Maricel Popa / Inaugurarea spitalului modular

Citește și:

9 grade Celsius în saloanele spitalului modular din Lețcani / În zona ”verde” a Spitalului, unde stau medicii, au fost și – 0,2 grade / Majoritatea pacienților au fost evacuați din cauza riscului de hipotermie, după ce sistemul de încălzire s-a defectat

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. un real succes. bravo echipa castigatoare si biseria. a disparut covidul!