G4Media.ro

Spitalul de Urgenţă Cluj-Napoca a lansat o licitaţie de peste 27 milioane…

Spitalul de Urgenţă Cluj-Napoca a lansat o licitaţie de peste 27 milioane euro pentru un nou corp de clădire

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca a lansat o licitaţie de 130,8 milioane lei (27,4 milioane euro) pentru un nou corp de clădire destinat secţiei de neurochirurgie, potrivit unui anunţ publicat pe SICAP, potrivit News.ro.

Licitaţia vizează servicii de proiectare şi execuţie pentru ”recompartimentare clădire existentă şi extindere cu un corp nou – Secţia clinică Neurochirurgie – Centru de Patologie Vasculo-Cerebrală şi Neurochirurgie”.

Pentru o perioadă de garanţie a lucrărilor mai mică de 5 ani, oferta va fi respinsă ca neconformă, iar durata contractului este estimată la 24 luni.

Ofertantul trebuie să facă dovada prestării unor servicii de proiectare similare, în ultimii şase ani anterior datei limită de depunere a ofertelor, fără a se ţine cont de eventuale decalări ale acesteia, la nivelul a cel mult 10 (zece) contracte, servicii în valoare cumulată de cel puţin 2,349 milioane lei, fără TVA.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 februarie.

sursa foto: scjucluj.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. In sfarsit!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.