G4Media.ro

Spitalele militare din România, pregătite pentru a primi răniți din Ucraina /…

Sursa foto: Centrul de Transfuzie Sanguină București

Spitalele militare din România, pregătite pentru a primi răniți din Ucraina / Centrul de transfuzie de la spitalul militar central, deschis zilnic pentru toți cei care doresc să doneze sânge pentru ucraineni

Cele 11 spitale militare din România sunt pregătite pentru a primi răniți din Ucraina, iar Centrul de transfuzie de la spitalul militar central este deschis zilnic, între 8.00 și 14.00, pentru toți cei care doresc să doneze sânge pentru ucraineni, anunță Ministerul Apărării Naționale.

„Din dispoziția prim-ministrului României, Ministerul Apărării Naționale a pregătit toate cele 11 spitale militare din subordinea Direcției Medicale pentru asigurarea asistenței și tratamentului medical pentru militarii răniți din Ucraina.

De asemenea, începând de astăzi, 27 februarie, ora 12.00, Centrul de transfuzii sanguine al Direcției Medicale, care funcționează în București în curtea Spitalului Universitar de Urgență Militar Central, va fi deschis pentru donare de sânge în beneficiul militarilor răniți. Centrul va funcționa în fiecare zi, între orele 8.00 și 14.00, pentru toți cei care doresc să doneze sânge în acest scop. Donatorii vor fi așteptați în intervalele orare precizate, la intrarea din Calea Plevnei nr. 134”, anunță MApN.

Sursa foto: Centrul de Transfuzie Sanguină București

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

16 comentarii

 1. De ce sa donezi sange pentru romani, cand poti dona pentru Ze?

  • De parcă dacă eram vasalii uniunii sovietice ar fi fost albumina la Ploiesti, multa de tot. N-ar fi fost, nu era nici curent electric, nici căldură, nici mâncare. Aceeași temă obosită a propagandei pro-sovietice: românii sunt tratați rău în timp ce străinii sunt favorizați. La fel ca în cazul refugiaților.

  • Inainte de razboiul al doilea mondial, nu era albumina, ca nu se descoperise. Dupa lovilutie s-a terminat albumina pentru ulime, desi platim cu totii TVA.

   Deci da, cand esti cu rusii ai albumina, dar cand esti cu germanii ai ingrijire pe model Nicolae Bahan – prin incuierea in baraca sparanghelistilor.

 2. Se accepta doar sange de vaccinat

 3. Atât pot face și vitejii din spatele tastaturii,dar atentie, aia fac analize, daca ai tras ceva pe nas nu esti compatibil.

  • Viteazul de tine s-ar vinde pentru un blid de linte, in Ucraina te-ai numi sabotor.

   Apropo și vitejii de tastatura it-isti, activiști civici, arhitecti, ingineri, profesori, femei casnice se lupta pe străzi cu marea armata rusă.

  • E bine măcar că va dați seama ce puteți face. Sau n-aveti cum pentru că ați tras pe nas, voiați sa donati sânge din spatele tastaturii ca sa va arătați vitejia care considerați va caracterizează și nu puteți? Asta ați vrut să spuneți?

  • Nu fac analize pentru depistarea drogurilor, fac 2 teste de sange pentru depistarea bolilor ven.erice care pot fi luate de pe centura de tiristi.

  • Nu fac ana.lize pentru droguri, te inteapa putin in deget inainte sa faca teste de sange pentru boli venerice care pot fi luate de pe centura de tiristi.

  • Gicule esti la fel de prăjit ca draggy….si la fel de fatalau…voi nu aveti stagiu militar, armele folosite sunt alea din jocuri, dar sticle incendiare puteti face și voi…Orice om normal la cap intelege ca Putin provoacă un genocid, dar voi se pare ca lucrați la supermarket, sunteti toată zi a cu etichetele la voi…cu excepția neomarxistilor iubiți de voi, cine mai are in Romania discuții despre epoca trecuta?..ma rog, unele teme, . de 100 de ani rusii sunt paria în țară noastră…