G4Media.ro

Spare, cartea de memorii a prinţului Harry, intră în Guinness World Records

Sursa foto: Facebook / Penguin Random House

Spare, cartea de memorii a prinţului Harry, intră în Guinness World Records

Cartea de memorii a prinţului Harry, ”Spare” (”Rezervă”), a devenit cea mai rapid vândută carte de non-ficţiune din toate timpurile, intrând în Guiness Worls Records, transmite News.ro.

Spre exemplu, la doar o zi după lansare, Editura Nemira a epuizat întregul tiraj de 15.000 exemplare, stabilind un record pentru orice carte de non-ficţiune publicată vreodată de editura românească. Pentru a onora cererea fără precedent, se află în pregătire al doilea tiraj de 25.000 de exemplare, disponibilă la precomandă online şi în librării de vineri, 20 ianuarie.

În Marea Britanie, SUA şi Canada cartea a ajuns la 1,43 milioane de exemplare vândute în prima zi. Volumul de memorii a fost lansat în SUA cu un tiraj de 2,5 milioane de exemplare, iar un al doilea tiraj a fost programat pentru a răspunde cererii uriaşe.

„Rezervă”, volumul de memorii al prinţului Harry, duce de Sussex, a fost publicat internaţional pe 10 ianuarie 2023 în 16 limbi. Înainte de lansare, cartea a înregistrat 2.000 de precomenzi, iar în ziua lansării s-au vândut peste 3.000 de exemplare în librării şi online, atât în format hardcover, cât şi în format digital. Cititorii pot plasa precomenzi pe nemira.ro şi în librăriile partenere, iar cartea este disponibilă în continuare pe audiotribe.ro în format audiobook (în lectura actorului Alexandru Unguru) şi ebook.

sursa: News.ro

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Vai ce tantalai suntem

 2. Doamne, unde a ajuns omenirea. Ne credem așa de deștepți și de importanți, doar ptr că avem un creier mare pe care nu îl folosim la nimic. Alte specii ne sunt net superioare.

 3. Multi, da’ proști

 4. mergeti la cules de SPAREanghel

 5. Într-o lume în derivă, ce poate să intereseze cel mai mult? Cancanul și bârfa.

  • Ca si cum, in alte timpuri, cititul Criticii Ratiunii Pure a fost fenomen de masa!

   Trezirea! 💡Acum doar stim ca/cate se vand. Singura diferenta. Stii tu cate exemplare din Sandra Brown s-au vandut? …

 6. S-a dus pamantul asta.
  Asa am ajuns pt ca am zis tuturor ca au dreptul la opinie. De aia isi da cu parerea Joe Rogan despre inteligenta artificiala 1 data la 2 sapt desi el nu stie cate continente are Terra.
  La fel si cu amicul Harry.