G4Media.ro

Soros își transformă ONG-ul din Ungaria în partid pentru a evita plata…

Soros își transformă ONG-ul din Ungaria în partid pentru a evita plata impozitului special

Organizaţia Migration Aid, susţinută de George Soros, a anunţat pe pagina de Facebook că se va transforma în partid pentru a evita plata impozitului prevăzut în legea ungară referitoare la finanţarea ajutorării imigranţilor, transmite publicația MAGYAR IDŐK, citată de Rador.

Organizaţia mai menţionează: „Conform Legii privind impozitul special, un partid sau o fundaţie a unui partid nu face obiectul legii privind plata impozitului special. Motiv pentru care András Siewert şi mai mulţi voluntari ai Migration Aid vor anunţa în data de 20 august 2018 înfiinţarea partidului politic numit „Patrula de Noapte”.

Organizaţia mai subliniază în postarea sa de pe Facebook: „Este consternant că în 2018, într-o ţară membră a UE, trebuie să se înfiinţeze un partid pentru ca societatea civilă să îi ajute din omenie pe semenii lor imigranţi şi nevoiaşi. Dacă aceasta este ultima opţiune juridică pentru a acorda ajutor imigranţilor, vom extinde activitatea noastră şi vom ridica mănuşa şi în alte domenii împotriva întunericului generat de Guvernul ungar. Avem încredere că şi tu – ca susţinător – vei primi cu înţelegere acest demers”.

Reamintim că guvernul Viktor Orban a impus un impozit special pentru organizațiile societății civile care sprijină imigrația, măsură ce face parte din arsenalul său ideologic.

Traducerea Rador: Rozália Gănciulescu

Sursa foto: Revista 22

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Cu ocazia asta poate castiga si alegerile ! 😉

  2. #FMMtataluiciolos

    • Ai scris atat de interesant din punctajul MUIEPSD ca m-am pisat pe tine de ras. Morjan, minoritar sexual oprimat in russia lui putler si trimis la luat carne sub nas pe plaiuri romanesti. MUIEURSS.

    • tantimamaluimorjaaaan, nu il mai lasati pe morjan afara ca e prost rau…

    • Ooo, marfă proaspătă, cu Soros. Delicatesa oricarui trol. Morjeni, asistati, rilachi, pudilai și alte specimene, la atac!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.