G4Media.ro

Sorin Grindeanu se întâlneşte din nou cu transportatorii / Transportatori şi fermieri…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Sorin Grindeanu se întâlneşte din nou cu transportatorii / Transportatori şi fermieri protestează în continuare, în apropierea Capitalei

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, are, marţi, programată o nouă întâlnire cu transportatorii, în cea de-a şaptea zi de la declanşarea manifestprilor de protest în întreaga ţară, transmite News.ro.

”Astăzi, 16 ianuarie 2024, ora 13.00, la sediul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii va avea loc o întâlnire între ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, şi reprezentanţii Confederaţiilor patronale şi Federaţiilor reprezentative ale transportatorilor rutieri”, anunţă, marţi, oficialii Ministerului Transporturilor.

Întâlnirea are loc în contextul în care transportatori şi fermieri protestează în continuare, în apropierea Capitalei, nemulţumiţi de rezultatul de până acum al întâlnirilor cu premierii şi diferiţi miniştri care ar putea rezolva revendicările pe care le au.

Protestul transportatorilor şi fermierilor a început în urmă cu şapte zile, iar la ieşirea de la ultimele discuţii cu premierul Marcel Ciolacu aceştia au anunţat că manifestarea continuă, decizia de a rămâne în stradă fiind a fiecăruia dintre participanţi.

Poliţia Română anunţa, luni, că au fost deschise 24 de dosare penale de incitare la violenţă în contextul protestelor.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a avut luni, o întâlnire de lucru cu miniştrii implicaţi în negocierile cu transportatorii şi fermierii protestatari, scopul discuţiilor fiind urgentarea elaborării de acte normative care să transpună în practică soluţiile convenite de cele două părţi prin procesele-verbale încheiate.

Premierul a transmis că Guvernul are o totală disponibilitate la dialog, totul până la măsurile privind reducerea evaziunii fiscale, linia roşie peste care nu pot trece.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Am înțeles ca protestează, nu am înțeles de ce. Am înțeles, de asemenea ca, dacă au aflat ca este rost de carburant gratis, anularea ITP și anularea RCA, li s-au alăturat și taximetriștii.

    Orice aberație de felul acesta pe care o acceptă guvernul este plătită [inclusiv] de mine.