G4Media.ro

Sorin Grindeanu, întrebat dacă va fi viitorul şef al SRI: Nu mă…

Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Sorin Grindeanu, întrebat dacă va fi viitorul şef al SRI: Nu mă interesează aşa ceva, exclus / vreau să rămân în continuare deputat de Timiş şi din 2024

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă care a avut loc la Timişoara dacă va fi viitorul şef al SRI, după demisia lui Eduard Hellvig, Grindeanu excluzând această ipoteză, relatează News.ro. Ministrul a precizat că este deputat de Timiş, lucru cu care se mândreşte şi că îşi doreşte ca şi din 2024 să fie tot deputat de Timiş.

Sorin Grindeanu a fost întrebat dacă va fi viitorul şef al SRI, după ce mai mulţi politicieni locali s-au exprimat în acest sens, el excluzând această variantă.

”Exclus aşa ceva. Sunt în politică din 96, sunt deputat de Timiş, mă mândresc cu lucrul acesta şi vreau să rămân în continuare deputat de Timiş şi din 2024. Nu am alte gânduri, exclus aşa ceva. E un lucru cu care mă gândesc şi o spu cu mândrie pe oriunde merg. Mândria asta ar trebui să o simtă toţi cei aleşi şi sunt convins că o simt mare parte din ei. Am fost în ultimele 2 luni în această dezbatere publică cu rămâne Grindeanu, nu rămâne, cu această rocadă. Dacă e un lucru să fiu bucuros că am rămas e acela că proiectele din zona noastră rămân, dar asta nu ar trebui să audă alţii, rămân prioritare în zona transporturilor. Încerc să fac un echilibru cu toate zonele din ţară”, a declarat Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a explicat că funcţia de şef al SRI nu îl atrage.

”Nu e un lucru care să mă atragă, nu îmi doresc, nu mă interesează aşa ceva, exclus”, a mai precizat Sorin Grindeanu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Oricum tot o coadă de topor rusofilă va fi sef la SRI!

  2. Și cică Banatu-i fruncea, dar trimite specimene ca dumnealui în Parlament…

  3. Ferească Dumnezeu. Uitați-va și la anturajul lui.

  4. modest, schimonositu….