G4Media.ro

Sorin Grindeanu anunţă că 5 mai este termenul de depunere a ofertelor…

Sorin Grindeanu anunţă că 5 mai este termenul de depunere a ofertelor pentru cele 4 Tronsoane ale Autostrăzii Buzău-Focşani, finanțată prin PNRR

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că 5 mai este noul termen de depunere a ofertelor pentru construirea celor 4 Tronsoane ale Autostrăzii Buzău-Focşani, Sector al A7 – Autostrada Moldovei, potrivit News.ro.

„5 mai 2022 este noul termen de depunere a ofertelor pentru construirea celor 4 Tronsoane ale Autostrăzii Buzău-Focşani ( Sector al A7 -Autostrada Moldovei)! CNAIR a răspuns la peste 600 de solicitări de clarificare, iar licitaţia a fost reluată”, a scris Sorin Grindeanu, vineri pe Facebook.

Pentru segmentul Ploiești-Buzău, tot parte din A7, la începutul acestei săptămână a fost marcată o nouă întârziere majoră: CNSC obligă CNIR să reevalueze oferta pentru lotul 3 câștigat de compania Selina.

Tot în această săptămână, CNAIR a schimbat constructorul pentru Lotul 1 al Autostrăzii Ploiești – Buzău. Inițial, Compania de Drumuri desemnase câștigător constructorul Bog Art, dar, pentru că ar fi depus documente incomplete, acesta a fost descalificat și desemnat următorul clasat: Pizzarotti.

Mai multe detalii, pe Economedia.

Foto: Sorin Grindeanu/Facebook

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. mai vrea sa termine mai repede ca pe 9 mai tre sa se duca la parada la Putler!

  2. Mai bine ne spunea cand dreaq va contracta pestul „bucatilor” din Lotul Ploiesti – Buzau ! Ca a tinut la „analiza” ofertele vreo 5 -6 luni !!! Munca grea ? sau tembelism „grindean” ? Pardon ! Scuze ! Am uitat ca Grindeanu ERA OCUPAT sa-si numeasca cumnata pe un post bun !! Ce-l mai interesau „hautostradutele” ??!!?? Cu gainarul asta vom pierde miliarde de Euro din banii dati de UE ! Dar cumnata e „aranjata” !!!