G4Media.ro

Sorin Cîmpeanu: Pentru a organiza vaccinarea într-un cabinet medical şcolar este nevoie…

Sorin Cîmpeanu: Pentru a organiza vaccinarea într-un cabinet medical şcolar este nevoie să avem asigurate toate condiţiile de infrastructură.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat miercuri că pentru a se organiza vaccinarea într-un cabinet medical şcolar este nevoie să fie asigurate „toate acele condiţii de infrastructură”.

„Pentru a organiza vaccinarea într-un cabinet medical şcolar este nevoie să avem asigurate toate acele condiţii de infrastructură. Mă refer în primul rând la nevoia de separare a fluxurilor, de evitare a intersecţiei între persoanele care se vaccinează, fie că vorbim de angajaţii în sistemul de învăţământ, fie că vorbim de copii, de elevi şi cei care participă la activităţile didactice curente. Mai exact, este vorba de acele spaţii care să permită această separare a fluxurilor, ştiut fiind faptul că elevii minori se vaccinează în prezenţa unuia dintre părinţi sau tutori legali. Suntem în curs de analiză caz cu caz care sunt acele şcoli în care infrastructura permite acest lucru. Nu numai din perspectiva disponibilităţii personalului medical, dar şi din perspectiva capacităţilor de infrastructură. (…) Am avut astăzi o întâlnire cu Federaţia Naţională a Asociaţiilor de Părinţi. Am căzut de acord că vom susţine împreună nevoia de vaccinare nu numai a elevilor şi personalului didactic, ci şi a bunicilor, părinţilor, în centrele de vaccinare care sunt disponibile la acest moment”, a spus ministrul, la Antena 3.

Potrivit acestuia, prin vaccinarea în luna august va fi asigurată imunitatea la începutul anului şcolar.

„Prin vaccinarea în luna august avem asigurată imunitatea la începutul şcolii. (…) Vor fi prezentate de către persoane credibile elemente care privesc necesitatea şi importanţa vaccinării. (…) Nu au fost stabilite la acest moment elemente de diferenţiere între elevi. (…) Nu există la acest moment nicio decizie. O decizie va fi luată în comun de către Ministerul Educaţiei, Sănătăţii şi INSP. (…) Nici în România nu există această diferenţă (n.r. între elevii vaccinaţi şi cei nevaccinaţi) şi poate să nu existe”, a afirmat ministrul.

El a precizat că susţine vaccinarea, dar aceasta trebuie să rămână voluntară. „Susţin în continuare că vaccinarea trebuie să rămână voluntară”, a mai susţinut Cîmpeanu.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. La ce naiba va trebuie cabinete de vaccinare in scoli? Daca sunt parinti care vor sa isi vaccineze copiii, ii duc de mana unde cred ei, nu o sa-i lase la scoala sa fie vaccinati in absenta lor. Adica daca esti un parinte normal, nu un sociopat, evident…
  Sa mai cheltuiti niste bani aiurea?

 2. Voi nu ati fost in stare sa faceti niste toalete normale in scoli . Au ramas tot in fundul curtii . Acum vorbesti de tocat aiurea banii pe dotari care nu o sa le foloseasca nimeni. Cine crezi tu ca o sa-si lase copii sa fie vaccinati la scoala?

 3. Măi oameni buni ce vă vom spune acuma nu o facem din bunăvoinţă pentru că vă asigurăm că nu avem nici o milă pentru proşti(poate pentru copii voştri) dar asta vă aşteaptă în viitor ce vă spunem mai jos.
  Dacă credeţi că statul va sta la infinit după toţi proştii greşiţi pentru că la un moment dat se va lua două măsuri:
  ————–
  1) Toţi cei din sistemul de stat vor fi condiţionaţi de vaccin sau vor pleca pentru că nu vă vor putea obliga să vă vaccinaţi dar vă poate condiţiona, în sistemul privat nu au cum să intervină decât dacă patronii iau deciziile ei şi o vor face toţi la un moment dat de nevoie.
  2) În momentul când populaţia nu va mai dori să se vaccineze ar fi inutil să stea după toţi proştii aşa că singurele măsuri care se vor lua sunt cele dependente de stat în rest toate celelalte restricţii vor fi ridicate pentru că nu poate economia să stea după toţi proştii că se pierd servicii, cad afaceri, adică intră toată ţara în colaps de pierderile ar fi mai mari decât pandemia.
  ————–
  În momentul când vor decide să nu vă mai convingă să vă vaccinaţi se va relua viaţa normal iar cei vaccinaţi vor face o formă mai uşoară sau deloc iar cei nevaccinaţi vor începe să cadă pe capete, un vecin mai încolo (dă-l în sulă), un alt vecin mai încolo (dă-l şi pe ăla în sulă), un membru de familie (poate atuncea vă apucă frica), apoi când vor începe să cadă tot mai mulţi prin jurul vostru fără să le pese la nimeni de voi singuri veţi merge să vă vaccinaţi măi proştilor numai când veţi ajunge la spital vi se va spune că săptămâna viitoare sau peste o luna că veţi fi pe lista de aşteptare în timp ce mai cad câţiva din voi şi tot aşa, asta dacă vor avea vaccine că doar nu va mai face nimeni stocuri din timp aşa că vor venii când se va putea că nu veţi fi singurii proşti pe planeta asta să vă înghesuiţi la vaccinat după ce v-aţi trezit la realitate.
  Încă ceva, în momentul când vaccinurile deja cumpărate se vor termina nimeni nu vă va mai da nici un vaccin şi nici spitalizare gratuită şi vă asigurăm că nu va mai face nici un medic criminal cum i-aţi numit ore suplimentare pentru toţi proştii, aşa că dacă aveţi norocul să fiţi pe listă în prima lună poate mai scăpaţi.

  Ăsta vă e viitorul vostru proştilor că nu va sta nimeni la infinit după prostia voastră iar dacă credeţi că medicii vor face la infinit sacrificii pentru toţi proştii vă înşelaţi aşa că se va instaura dezinteresul şi veţi revenii la momentele de dinainte când ştiţi cum era să mergeţi la medic.

  • Ai cam multe frustrări. Dacă ar fi fost să moară, ar fi murit de mult nevaccinații. Dar nu, lucrurile stau exact pe dos.

  • nevaccinatii chiar au impresia ca „lucrurile stau exact pe dos” si ca ei nu vor face o forma grava si nu vor muri niciodata de covid…

  • Fratemeleu, eu mă mândresc cu tine.
   Un cretinache ca tine cu greu găsești. Ce-i drept, mișună destui pe aici, cum ar fi Nume sau v, dar tu tragi tare să-i depășești.

  • Sperăm că nu mai ai frați și că nu ai apucat să te puiești.

  • Eu, de exemplu nu am apucat.

  • Barbu, intelept ar fi sa nu te mai semnezi cu Erbicidu. Zic doar asa in caz ca nu te-ai prins. Sper ca ai citit mesajul meu de aseara.

 4. manuale nu, tabla nu, WC nu, sapun nu, doctori nu, transport nu, mancare de cea mai proasta calitate, nici cainii nu mananca cornurile, profesori lipsa si o mie de alte probleme

  dar vaccine si cabinete de vaccinare da, asta este prioritatea in scoala, asta au nevoie elevii, sa fie intepati

  • adica vaccinati, life first, then other things, nu si pentru sputnikarii ca mine.

  • „Vaccine” nu e pluralul de la”vaccin”, ci de la „vaccina”, boala virotică a bovinelor. Greu cu româna asta la sosocisti……..

  • @riri,
   Fă, nu ne interesează bolile de care suferi, da?

  • @Sosocist mojic: pe voi nu va intereseaza limba romana, in general. Ce-i drept, nici pe sosoaca ”nationalista”. 🙂

 5. Cate mii de scoli au wc ul in curte ? cati copii au murit cazand in wc la scoala ?

  Ati rezolvat tot: calitate educatie, infrastructura scolara, aglomeratia din fiecare clasa etc

  Securistu’ asta cu fata vesnic constipata, ii s-a sculat lui sa pupe globalistii in fund, sa-si arate obedienta! Lepro, tu vezi de ce esti acolo pus ! Vezi cati doctori falsi dai anual, vezi cate diplome false dai anual, vezi ca esti o fabrica de analfabeti functional, jegule!

  Cine v-a recrutat in serviciile de siguranta nationala ? Numai pilosi si habarnisti! O mafie statala militara, asta sunteti, hoti cu epoleti!