G4Media.ro

Sorana Cîrstea va participa în premieră la Transylvania Open

sursa foto: Facebook/ Sorana Cirstea

Sorana Cîrstea va participa în premieră la Transylvania Open

Sorana Cîrstea, locul 36 mondial, va juca pentru prima dată la Transylvania Open, turneu de categorie WTA 250, care va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 16-22 octombrie 2023, transmite News.ro. Şi-au anunţat prezenţa şi Ana Bogdan (locul 61 WTA) şi Jaqueline Cristian (locul 133 WTA), participante la ambele ediţii de până acum ale Transylvania Open.

  • ”Suntem mai mult decât fericiţi că ne vom bucura şi anul acesta de Transylvania Open. Am dus o adevărată luptă pentru a păstra acest turneu la Cluj, pentru că, iniţial, oficialii WTA au anunţat întoarcerea în calendarul competiţional a turneelor din China. Iar asta ar fi încheiat povestea competiţiei care s-a bucurat de un mare succes, atât din partea publicului, cât şi a jucătoarelor, care ne-au desemnat ca fiind cel mai bun turneu WTA 250 din lume. Toate aceste aprecieri ne-au motivat şi am reuşit în final să găsim o soluţie pentru a continua. Aşa că, aşteptăm fanii tenisului din România, în număr cât mai mare, în Cluj, la Transylvania Open, în 16-22 octombrie. Mai ales că avem jucătoare valoroase de la noi din ţară care ne-au anunţat deja că vor să participe la turneu: Sorana Cîrstea, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian. Ne aşteaptă o nouă competiţie puternică şi un turneu magic”, a declarat Patrick Ciorcilă, director Transylvania Open WTA250.

Meciurile se vor juca indoor, pe hard, în BT Arena, pe două terenuri de joc şi vor debuta cu două zile de calificări, în 14 octombrie. La această a treia ediţie a turneului, 16 jucătoare vor juca în calificări, 32 de jucătoare vor concura la simplu şi 16 echipe la dublu. În joc vor fi puse 280 de puncte WTA şi premii în valoare de 259.000 dolari.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...