G4Media.ro

SONDAJ Avangarde: 35% spun că se vor vaccina, 30% se declară împotrivă…

Sursa Foto: Facebook/ Comisia Europeana

SONDAJ Avangarde: 35% spun că se vor vaccina, 30% se declară împotrivă iar 27% sunt indeciși/ Care este încrederea în eficacitatea vaccinurilor împotriva Covid 19

35% dintre cei intervievați în cadrul unui sondaj Avangarde spun că se vor vaccina cu siguranță împotriva virusului Covid 19, 30% cu siguranță nu, 27% nu sunt deciși iar 8% nu știu sau nu răspund la întrebarea ”ținând cont de faptul că deja o parte a societății s-a vaccinat împotriva virusului Covid 19 dumneavoastrăpersonal vă veți vaccina?”.

La întrebarea ”În general sunteți o persoană care este pro-vaccinare sau împotriva vaccinării”, 37% se declară pro-vaccinare, 27% spun că nu au o poziție exactă sau că nu sunt interesați, 24% se declară împotriva vaccinării iar 12% nu știu sau nu răspund.

Măsura de carantinare totală nu mai este acceptată de români. 79% dintre cei intervievați se declară împotriva măsurii de carantinare totală pentru a ne proteja de Covid, doar 17% se declară de acord iar 4% nu știu sau nu răspund.

Potrivit sondajului Avangarde, 71% cred că e un lucru bun că Armata se ocupă de vaccinare, doar 11% cred că este un lucru rău iar 18% nu știu sau nu răspund.

Cei mai mulți se pronunță în favoarea redeschiderii școlilor: peste 77%.

Sondajul Avangarde a fost realizat în perioada 15 – 17 ianuarie, pe un eșantion de 710 persoane prin metoda CATI (telefonic), cu o marjă de eroare de 3, 5%.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

12 comentarii

 1. 35%? Mi se pare o cifră imposibil de atins. Sunt convins ca în momentul actual ar fi în stare sa se vaccineze o treime din populația tarii dar pe măsură ce apar numeroasele efecte adverse, morți, paralizați etc sunt convin ca mulți vor renunță. Pun pariu cu oricine ca România anul asta nu va reuși sa vaccineze mai mult de 30%.Cine se baga?

  • de unde stii matale ca vor fi morti, paralizati si efecte secundare?

  • să vezi ce se face coadă când le dă pașapoartele alea… dacă nu te vaccinezi pa restaurant, pa stadion, pa vacanțe, deci să vezi ce se duc fraierii la vaccinare.

   mi-e că în curând o să fie și o campanie – la fiecare vaccinare primești două tigăi =)

   acum lăsând gluma la o parte, mi-aș dori din suflet să fie cum spui, să nu treacă de 30%

  • Numai specialisti, peste tot. Nu au citit in viata lor o carte, dar stiu ei ce onsa fie in viitor. Nu conteaza ca sunt milioane deja vaccinati, fara nicio problema 99.99%. Nu conteaza ca s-au vaccinat presedinti de tari puternice, oameni care conduc companii de zeci de miliarde de dolari. Aia sunt prosti.

  • Evident ca am trimis dovezi. Evident ca nu trec la cenzură. Cautati:Norvegia, SUA, Israel, Grecia, Mexic, Olanda, Mangalia.

  • @AI
   Nu vad dovezile.

  • Ferește-ne Doamne de t…. ți și de … . In primul rand este profanare să îți însușești numele unui mare patriot! Doi la mâna… te vaccinezi singur cu niste … turabaciuni.. sau așa ești de fel?
   Aaaa… Indivizi cu asemenea opinii , să nu se vaccineze, că sunt scumpe aceste vaccinuri, și oricum sunt create să salveze oameni

 2. Tot ce face Avangarde a lu Suleanu Pielii trebuie considerat ca facand parte dintr-o combinatie politica pesedista care are in vedere evident subminarea incorecta a adversarilor politici, motiv pt care eu nici macar sub beneficiu de inventar nu as lua rezultatele acestui sondaj !

  PS. Peste o saptamana-doua precis ca va da curs si Buba dorintelor PSD de a prezenta Romania sceptica privind vaccinul anti covid si va plusa !

 3. Pieleanu este vaccinisti convins ca și Radu Tudor, Gadea și ceilalți. Cred în sondajele lui, e profesionist, el da ora exactă la alegeri. Amintiti_va ca la alegeri a fost singurul care a avut dreptate.

  • @Avram Iancu
   multi scriu si actioneaza in perioada asta potrivit comenzii primite de la beneficiar chiar daca ea contravine propriilor convingeri !

 4. Deci:
  1. Vaccinarea nu este impusa prin lege;
  2. Libera circulatie in spatiul UE este garantata prin lege;
  3. Limitarea circulatiei pe baza pasaportului COVID va fi ilegala.

  Exceptie: modificarea legilor de mai sus.