G4Media.ro

Datele Inspectoratului București: Mai puțin de un sfert dintre elevii de clasele…

Datele Inspectoratului București: Mai puțin de un sfert dintre elevii de clasele a VIII-a, a XII-a și a XIII-a au anunţat că vin la pregătirea pentru examene

Aproape 23% dintre elevii din București au anunțat până vineri, 22 mai, că vor veni la școală, fizic, în perioada 2-12 iunie, pentru a se pregăti de Evaluarea Națională și Bacalaureat. Cei mai mulți sunt din clasele a VIII-a – 4.521 de elevi, față de 3.214 liceeni în clasele a XII-a – a XIII-a care și-au exprimat această opțiunea. Datele sunt furnizate de Inspectoratul Școlar București, care a precizat pentru Edupedu.ro că școlile trebuie să fie pregătite să-i primească pe toți elevii care se hotărăsc și după această perioadă că vor să vină la lecții.

În ceea ce-i privește pe profesorii care vor susține cursurile de pregătire organizate în școli în perioada 2-12 iunie 2020, la clasa a VIII-a au declarat până astăzi că vor veni 639 de cadre didactice, “ceea ce înseamnă 80,28% din totalul profesorilor care predau disciplinele de examen”, a declarat inspectorul general-adjunct de la ISMB, Maria Manea, pentru Edupedu.ro.

157 de profesori din Capitală au spus că nu vor veni la cursurile pentru Evaluarea Națională, din motive de sănătate – sunt în grupe de risc, sau pentru că au în grijă persoane vulnerabile.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter