G4Media.ro

Solicitarea administrației Trump de blocare a apariției cărții lui John Bolton, respinsă…

sursa foto: ONU

Solicitarea administrației Trump de blocare a apariției cărții lui John Bolton, respinsă de instanță / De ce a scris, totuși, președintele SUA pe Twitter că este o victorie

Judecătorul Royce Lamberth, de la tribunalul din Washington, a respins o solicitare a administraţiei Trump de blocare a apariţiei cărţii de memorii a lui John Bolton, fost consilier al preşedintelui american, relatează AFP, citată de News.ro

Bolton şi-a pus ţara în pericol şi a făcut să apară un risc legat de siguranţa naţională, dar guvernul nu a reuşit să demonstreze că o interdicţie ar împiedica daune ireparabile, a spus Royce Lamberth. “Astfel, solicitarea sa este respinsă”, a adăugat Lamberth.

Judecătorul a menţionat că deja conţinutul cărţii este cunoscut, fragmente apărând în presă. În plus, peste 200.000 de exemplare au fost trimise deja la librării de pe teritoriul SUA.

Lamberth a adăugat însă şi că Bolton nu pare să fi cerut autorizaţia scrisă a Casei Albe înainte de publicarea cărţii, care ar fi certificat faptul că în carte nu există “informaţii clasificate”.

Donald Trump a reacţionat pe Twitter, el considerând ceea ce s-a întâmplat o victorie, în contextul precizărilor judecătorului şi faptului că este deja cunoscut conţinutul cărţii. “Bolton a încălcat legea şi i s-a spus asta, iar preţul va fi unul mare. Îi place să lanseze bombe asupra oamenilor şi să îi omoare. Acum bombele vor cădea pe el”, a notat Trump.

John Bolton, fost consilier al lui Trump, urmează să-şi lanseze marţi o carte de memorii în care îl prezintă pe Donald Trump inapt de funcţia de preşedinte şi îl acuză de faptul că a cerut ajutorul omologului său chinez Xi Jinping pentru a fi reales în noiembrie. Potrivit presei Bolton prezintă, în cartea sa de memorii „The Room Where It Happened”, un preşedinte prost sfătuit, fascinat de autocraţi şi obsedat de realegerea sa, cu riscul de a pune în pericol Statele Unite.

Sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

19 comentarii

 1. Orice adevăr este o victorie pentru SUA.

 2. Du-te bă și îți bagă capu în buda de aur din tramp tauăr…până și senilu Baidăn e mai capabil ca tine.

  • Numele iti arata importanta.

  • Neg, nu-i așa că-i ușor, să scrii „ce place mușchilor tăi”, când ești sub anonimat – și îndeosebi, când știi că nu vei pedepsit – pe când ție, de exemplu, nu ți-ar plăcea să ți se vorbească în așa manieră, în public?…

 3. Bolton nu a cerut avizul agentiei nationale de securitate a SUA referitor la dezvaluirile din carte, nu avizul Casei Albe. E o mare diferenta la ei.

 4. O avut mana buna Putin cand l-o pus pe Trump presedinte.

  • Deci? Xanax?

  • Da ma da sunt depresiv, dar ma tratez … 🙂

  • Vezi sa nu fie de la faptul ca-i ”dai in cap” prea des! Porti ochelari tip ”fund de sticla de sampanie”?

  • Whiskey scotian la 28 lei, energizant la 90 bani si un pliculeț de cafea la 20 bani.
   Ieftin dupa buget.
   Innec amarul … ca-l beștelesc negrii pe Trump.

  • Amesteci bunatate de whisky cu energizantul? Bleah…!
   Sa nu-mi spui ca amesteci si vinul cu cola, ca ma ia si pe mine depresia…!
   PS. In bere ce pui…?

  • Berea e ingredient de socializare.
   Cand vrei sa te faci praf whiskey+energizant+cafea.
   Te-ai imbatat vreodata 🙂 ? In iad trebuie sa pacatuiesti !

   Scaraoțchi® e de fapt un Inger 🙂 🙂 🙂

  • Scaraoțchi-fake® e adevaratul pacatos.

 5. Cum de ce? Ca sa nu-si demoralizeze armata de trolli, ca si asa trollii sunt destul de stresati de prezenta negrilor pe strazi…
  PS. Bad@-fake/Scaraotchi-fake, ai nevoie de un Magne B6 sau preferi ceva mai tare? Xanax..?

 6. trump nu a reusit sa blocheze cartea, asa ca vom afla, inca o data, cat de nebun e trump si cat de praf sunt oamenii din administratia lui, de parca nu stiam

 7. SUA, tot mai penibil…. Tot ce se mișcă acolo e politica. Inclusiv adevărul. De ce ar constitui o problema de securitate națională faptul că Trump e varza? Toată lumea știe asta….

 8. Face si Bolton niste bani…..Bat pariu ca in carte nu e nimic.

 9. Hahahaaaaaaaaaaaaaa >>> Cartea lui Bolton e online: de citit, de descarcat, … 🙂 🙂
  Read Here: John Bolton’s Full White House Exposé Leaked Online
  https://www.zerohedge.com/political/read-here-john-boltons-full-memoir-leaked-online

  Following the judge’s comments yesterday, he was unlikely to see much profit from the book, but now that the PDF of John Bolton’s controversial tell-all book „The Room Where It Happened” has been leaked online, the neocon-warhawk may not see a penny..

  Oh no!! The pdf of Bolton’s book got leaked and people can download it and read it on the phones or iPads! That would mean he doesn’t get a royalty!! Oh no! The Room Where It Happened – John Bolton.pdf – Google Drive https://t.co/K7XgcQ63qT
  — Ayelet Waldman (@ayeletw) June 21, 2020
  https://twitter.com/ayeletw/status/1274535948647190528

  Interestingly, in his tweet yesterday, President Trump mentioned the „leak”:

  BIG COURT WIN against Bolton. Obviously, with the book already given out and leaked to many people and the media, nothing the highly respected Judge could have done about stopping it…BUT, strong & powerful statements & rulings on MONEY & on BREAKING CLASSIFICATION were made….
  — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 20, 2020
  https://twitter.com/realdonaldtrump/status/1274366494185570304

 10. daca Google Drive e blocat incearca un download (pdf, 5.50 Mb) aici :
  The Room Where It Happened: A White House Memoir
  John Bolton
  https://1lib.eu/book/5577843/bb0bc6