G4Media.ro

Soldații israelieni desfășoară o operațiune terestră în Fâșia Gaza, afirmă Israelul

sursa foto: Facebook/ IDF

Soldații israelieni desfășoară o operațiune terestră în Fâșia Gaza, afirmă Israelul

Forțele israeliene s-au confruntat cu luptătorii Hamas în Fâșia Gaza, a anunțat duminică armata israeliană, sugerând că a început o ofensivă terestră în sudul enclavei, în timp ce bombardamentele israeliene au ucis zeci de persoane, transmite agenția Reuters.

Hamas a declarat că luptătorii săi s-au confruntat cu soldații israelieni la aproximativ 2 kilometri de orașul Khan Younes, situat în sudul Fâșiei.

Locuitorii au declarat că au auzit focuri de armă și se tem că o nouă ofensivă terestră israeliană este în curs de desfășurare.

Armata israeliană a ordonat anterior populației să evacueze părți din Khan Younes și din împrejurimi, fără a anunța un nou asalt terestru în sud.

„Forțele de apărare israeliene (IDF) continuă să își extindă operațiunea terestră împotriva centrelor Hamas în întreaga Fâșie Gaza”, a declarat purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, Daniel Hagari, reporterilor de la Tel Aviv. „Forțele se află față în față cu teroriștii și îi ucid”.

Presa apropiată de Hamas, citând serviciile de urgență, a relatat luni că trei membri ai serviciilor civile de urgență au fost uciși într-un atac israelian împotriva orașului Gaza, în nordul enclavei palestiniene.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Civilii din nord i au impins in sud.Acum din sud unde i imping ?In Cisiordania??

  2. Sănătatea persoanelor nu mai este atât de importantă pt oms ca in plandemie??

  3. Dar viața lor ?Bolșevicu șef de oms nu cere să se inventeze vreun vacc.pt Putler & co ?