G4Media.ro

Sofia, aproape de a intra în zona galbenă de Covid / Numărul…

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Sofia, aproape de a intra în zona galbenă de Covid / Numărul infectărilor a crescut în ultimele două săptămâni

Capitala Sofia intră treptat în zona galbenă pe harta privind incidenţa cazurilor de COVID-19, raportate pe o perioadă de două săptămâni în Bulgaria. Conform Centrului Naţional de Boli Infecţioase şi Parazitare, numărul de infectări din ultima săptămână a fost de 89 la 100.000 de locuitori din capitală. Rata de incidenţă cumulată pe ultimele 14 zile la nivelul ţării este de 51,17 la 100.000 de locuitori, transmite postul național de radio, citat de Rador.

În săptămâna 20-26 iunie, au fost înregistrate în total în Bulgaria 1.933 de cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2, comparativ cu 1.176, în săptămâna precedentă. În aceeaşi perioadă, au fost efectuate 21.150 de teste, rata de pozitivare fiind de 9,14%. În săptămâna precedentă, au fost efectuate 23.855 de teste, cu o rată de pozitivare de 4,93%.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Tocmai de asta e nevoie ca regimul „democrat” de la Bucale sa reduca testele si raportarile la jumatate. Cu mortii ascunsi in dulap in 2021 au scapat. Niste infectari acolo subraportate va fi floare la ureche pentru guvernul plagiator.

    • DACĂ bolnavul de cancer și de covid e trecut la covid ȘI nu se fac autopsii la cei infectați cu covid ATUNCI vorbim de o supra-raportare.

  2. Mai bine publicați știrea cu Fauci cvadrulpu injectat și proaspăt dublu infectat

    • #anonim….încălzește te… acum te scoate sosoaca și simion sa fluturi steagul im piață…..Dar va ca.ca ti. pe voi de teama covidului!. Cu 8 clase obligatorii,atât înțelegi tu!

  3. la fel si in grecia Nevoia de bani face ca subiectul sa fie taboo

  4. Și la noi sunt peste 500 de cazuri pe zi ca în Bulgaria.