G4Media.ro

Şoferiţă cu o alcoolemie de 1,23 mg/litru, condamnată la un an și…

Sursa foto: Unsplash / Andraz Lazic

Şoferiţă cu o alcoolemie de 1,23 mg/litru, condamnată la un an și 10 luni de închisoare cu suspendare pentru mită / A încercat să scape de dosar cu 300 de euro / Sentința e definitivă

Curtea de Apel Craiova a dat miercuri o sentinţă definitivă într-un dosar în care o femeie de 46 de ani a fost condamnată la un an şi zece luni de închisoare pentru dare de mită, relatează Gazeta de Sud.

În aprilie 2022, femeia a fost depistată conducând cu o alcoolemie de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru a scăpa de dosar, împreună cu un bărbat, ar fi încercat să mituiască cu 300 de euro un poliţist din Pieleşti.

Potrivit oameilor legii, femeia a fost depistată conducand sub influenţa băuturilor alcoolice pe 2 aprilie 2022. Poliţiştii doljeni au precizat că şoferiţa a provocat şi un accident.

Femeia a fost dusă la Spitalul de Urgență Craiova, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Poiliţiştii au întocmit un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

O zi mai târtiu, atât şoferiţa, cât şi un bărbat, l-au sunat pe poliţistul care a întocmit dosarul penal şi l-au rugat să se întâlnească și ia- oferit un plic cu bani.

Poliţistul a refuzat propunerea celor doi şi a anunţat şeful ierarhic, precum ofiţerii anticorupţie. Ulterior, cei doi au fost prinşi în flagrant, după ce i-au oferit agentului plicul promis. Ofiţerii anticorupţie au găsit în plicul lăsat pe biroul agentului suma de 300 de euro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii