G4Media.ro

Şofer din Braşov, amendat de poliţiştii rutieri de două ori într-o oră,…

Sursa foto: Pixabay

Şofer din Braşov, amendat de poliţiştii rutieri de două ori într-o oră, cu 15.000 lei / Prima oară a condus fără tahograf / A doua: pentru că a condus un autovehicul ce trebuia imobilizat

Un şofer în vârstă de 27 ani, din judeţul Braşov, a fost amendat de două ori în mai puţin de o oră de poliţiştii rutieri nemţeni, valoarea totală a sancţiunilor fiind de 15.000 lei, relatează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ a declarat că bărbatul conducea un ansamblu de vehicule pe drumul judeţean DJ 156 A şi a fost oprit de poliţişti, în jurul orei 9,00, în localitatea Borleşti.

Cu ocazia controlului efectuat asupra aparatului tahograf, s-a constatat că şoferul a condus fără a utiliza cartela tahograf şi a fost amendat cu 6.000 lei, fiind dispusă imobilizarea vehiculului în cauză.

„În cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 10,00, poliţiştii Serviciului Rutier Neamţ au depistat acelaşi ansamblu de vehicule care circula pe drumul naţional DN 15, în localitatea Săvineşti, fără a respecta măsura imobilizării dispuse pentru vehiculul în cauză”, a declarat subinspectorul Ramona Ciofu.

Şoferul a fost din nou sancţionat cu amendă în valoare totală de 9.000 lei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Pe Chițoiu cu cât l-a amendat pentru ucidere din culpă? Aud ceva? Stat eșuat.

  2. +1,

    Însă pe principiul ăsta ( săi dea lui primul amenda) nu o să faci nimic constructiv în tara asta, de ce? Pentru că dacă TU respecți legea, atunci vei avea pretenția, ca și celalalt să o respecte.
    Dar la noi Românii este o vorba, ,,să trăiască șefu și noi pe lângă ei”