G4Media.ro

Sociologul Vasile Dîncu (PSD): Sondajele arată că Mircea Geoană are o candidatură…

sursa foto: Facebook/ Mircea Geoană

Sociologul Vasile Dîncu (PSD): Sondajele arată că Mircea Geoană are o candidatură credibilă / Ar putea să fie în finala prezidenţială

Sociologul Vasile Dîncu (PSD) a explicat, sâmbătă, că Mircea Geoană este, în acest moment, un personaj credibil, având în vedere că ocupă cea mai înaltă funcţie deţinută de un român în sistemul internaţional. Dîncu a precizat că Geoană este apreciat în sondaje, rămâne un actor important al viitoarelor alegeri prezidenţiale şi ar putea ajunge în finala prezidenţială, transmite News.ro.

”În momentul acesta, sondajele arată că Mircea Geoană are o candidatură credibilă, că este un personaj credibil. A reuşit să îşi proiecteze câteva idei despre devenirea României, cu experienţa pe care o are, cu prestigiul funcţiei pe care încă o deţine şi care este cea mai înaltă funcţie pe care a deţinut-o un român în sistemul internaţional. A reuşit să facă aceste lucruri. S-ar putea să nu fie destul asta”, a declarat Vasile Dîncu, sâmbătă, în emisiunea Insider electoral de la Prima TV, moderată de jurnalistul Sebastian Zachmann.

De asemenea, Vasile Dîncu a subliniat că Mircea Geoană ar putea ajunge în finala prezidenţială, fiind un actor important al acestor alegeri.

”Într-adevăr este apreciat în sondaje. Dacă va funcţiona în continuare mobilizarea partinică ca fiind cea care propulsează un candidat pentru turul doi, atunci vom vedea, dar vom vedea numai atunci când vom ştii exact care va fi relaţia dintre PSD şi PNL sau candidatul PSD şi candidatul PNL în alegeri. Până atunci Mircea Geoană evoluează singur oarecum şi atunci nu ne putem da seama de configuraţia viitoare (…) Mircea Geoană rămâne un actor important al viitoarelor alegeri. Asta este clar, dar nu ştim ce se va întâmpla cu candidatura domniei sale. Ar putea să fie în finala prezidenţială”, a precizat Vasile Dîncu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Geoană este omul Mafiei si al Rusiei, a fost pus secretar NATO la ordinul omului lui Putin, Trump, are rude infractoare fugite de legea românească. Ce vine din PSD pute a Rusia!

  2. Neamț am avut președinte,dacă Partidă Romilor ar propune un candidat propriu,eu l-aș vota,cred că și alte 4-5 milioane care sunt de etnie.

  3. Asta ar trebui sa aibe 1% in sondaje la ce manevre a facut dar cum la romani se uitat repede totul,le merg smecheriile