G4Media.ro

Societatea de Transport Bucureşti, acţiune de curăţare şi igienizare a mijloacelor de…

sursa foto: Facebook/ Societatea de Transport Bucureşt

Societatea de Transport Bucureşti, acţiune de curăţare şi igienizare a mijloacelor de transport în comun

Societatea de Transport Bucureşti (STB) desfăşoară în acest weekend o acţiune de curăţare şi igienizare a vehiculelor.  Acțiunea face parte din campania începută înaintea declanşării pandemiei de coronavirus, au transmis reprezentanții STB.

Peste 400 de angajaţi s-au mobilizat sâmbătă în depouri pentru a curăţa şi igieniza mijloacele de transport din parcul STB SA, în interior şi exterior.

„De altfel, curăţenia vehiculelor se realizează zilnic, iar scopul acestor acţiuni care se derulează la sfârşit de săptămână este acela de a spori gradul de confort oferit călătorilor. Totodată, fiecare vehicul va fi ulterior monitorizat pentru a se
urmări menţinerea unui aspect decent”, au transmis reprezentanţii STB.

În contextul pandemiei de coronavirus, STB SA a luat toate măsurile de precauţie necesare şi dezinfectează zilnic, conform prevederilor legale, toate vehiculele din parcul circulant.

Societatea bucureşteană de transport public face apel la călători să respecte eforturile angajaţilor săi şi să păstreze curăţenia, atât în vehicule, cât şi în staţii, dovedind un comportament şi spirit civic responsabil.

Sursa Foto: Facebook/STB

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Guvernul ar trebui sa subventioneze antisepticele specifice individuale, gelul nu e baut de romani precum alcoolul medicinal si pasta de dinti.

 2. „curăţenia vehiculelor se realizează zilnic”
  Cei care merg, tot zilnic, cu autobuzele voastre, v-ar putea contrazice. Hârtii aruncate pe jos, praf de-un deget pe bare, pete pe scaune, dâre de lichid uscat de praf, geamuri mizerabile… Uitați-vă în colțuri, unde jegul are centimetri grosime! Pe-acolo nici mătura n-a dat, darămite mopul cu apă cu detergent!

  Și, presupunând că faceți totuși curățenie, așa, de poze, ce folos dacă boschetarii se culcă în ele, că deh, într-unele mai merge și aerul condiționat!, iar pe șofer îl doare la bască?
  Aveți camere de luat vederi, mai aruncați-vă câte-un ochi în ele!

  • E că reclama la spitalul din sec,1praf an ochi.peste patru ani iar n-avem nimic nici spital nici infrastructura.furam de la Dragobete până la Moș Nicolae.

 3. Firea isi face reclama, 4 ani numai asta a facut.

 4. Doar la Romanika datul cu mopul prin tramvaie si autobuze e eveniment de dat la ziare și la televizor .
  :))))))))))) :((((((((((((
  Lipseste Vrajitoarea, are si ea mătură. 🙂

 5. Exact! Ce javra, fix cand a inceput campania! Ar fi de ras daca nu ar fi de plans!

 6. Si circuls goale…

 7. Wow, trebuie clar laudati ca fac ce ar fi normal sa faca si fara pandemie…o prima ceva?

 8. STB-ul plateste bani la greu pentru reclama mascata. Adicatelea ce fac ei? Fac ceea ce ar trebui sa faca in fiecare zi de cel putin 2-3 ori! Hai sa curatam haznaua ca a inceput campania electorala!!!! Ha, ha, ha, ce mitici!

 9. Parcurile pentru copii cand le dezinfectati? Oficial sunt inchise dar va faceti ca nu vedeti ca sunt pline. Copii de 2-3 ani nu pot fi tinuti in casa, au nevoie de aer si joaca in aer liber!

 10. Ma cam ia cu frig pe sira spinarii, daca asta inseamna eveniment exceptional.
  Maine-poimaine se va anunta ca soferilor de la stb li s-a spus sa se spele pe maini si s-ar putea organiza o demonstratie practica.