G4Media.ro

Societatea de salubritate a Craiovei își extinde serviciile: vrea să crească pisici…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Societatea de salubritate a Craiovei își extinde serviciile: vrea să crească pisici și să plimbe câini / Din 2021 a rămas fără principalul obiect de activitate, colectarea, transportul și depozitarea gunoiului menajer

După ce a rămas din 2021 fără principalul obiect de activitate, colectarea și transportul gunoiului menajer la depozitul de la Mofleni (activitate derulată acum de Iridex), Societate Salubritate Craiova SRL se va apleca mai mult spre serviciile care au în prim plan animalele, anunță Gazeta de Sud.

Mai exact, în afară de ecarisaj, serviciu pe care îl gestionează încă, societatea ar vrea să se ocupe și de creșterea animalelor, ba chiar și de plimbarea, găzduirea și dresajul patrupedelor. Pentru acest lucru va trebui însă să fie modificat actul constitutiv al societății.

Prin urmare, Salubritatea a cerut primăriei să dea dreptul reprezentantului în Adunarea Generală a Asociaţilor să voteze introducerea în actul constitutiv a două noi obiective de activitate secundare, respectiv „creșterea altor animale“ și „alte activități de servicii“.

Un proiect de hotărâre în acest sens se va afla pe masa consilierilor municipali în ședința ordinară de joi, 26 ianuarie.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. Desfiinteaza-i olguto!ia-le si astora banii de pe piept!!!stii tu!!!

  2. Plimba ursu’