G4Media.ro

Societatea de apă-canal din Iași, condamnată să plătească despăgubiri de 25.000 de…

Sursa foto: Primăria Municipiului Iași / Facebook

Societatea de apă-canal din Iași, condamnată să plătească despăgubiri de 25.000 de lei unei femei / Aceasta a căzut într-un canal și și-a fracturat mâna

Tribunalul Iași a condamnat societatea ApaVital la plata a 25.000 de lei către o femeie care a căzut într-un canal, relatează Ziarul de Iași.

Aflată pe o stradă din centrul orașului de mână cu băiatul său de doi ani, ieșeanca a suferit un accident absurd: a călcat pe un capac de canal care a basculat sub greutatea sa. Femeia a căzut în canal, fracturându-și un braț. Chemată să răspundă în fața instanței, ApaVital a invocat întâi că nu era canalul său, apoi că responsabilă pentru eventualele despăgubiri ar fi în fapt Primăria.

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de 2 martie 2020, iar procesul a început trei luni mai târziu. Străzile și trotuarele din zona Independenței au fost reabilitate cu ocazia trecerii în subteran a rețelelor de utilități public, municipalitatea fiind cea care ar fi trebuit să aducă la starea inițială rețelele de apă-canal, s-a apărat societatea.

În final, ApaVital a înlocuit capacul cu un altul, mai greu și mai stabil, iar judecătorul a condamnat ApaVital la plata unor daune morale în valoare de 25.000 lei către femeie, în decizia prezentată luni.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Mare brânză! Pentru aceasta societate comerciala 25000 de lei nu reprezintă aproape nimic.

    • Cand va zicea Buhnici sa mergeti la salitza ati sarit de fund in sus! Cum sa basculezi un capac de canal?!