G4Media.ro

Socialiștii europeni, mesaj pentru PSD: Sperăm că Guvernul României va asculta alegătorii…

Socialiștii europeni, mesaj pentru PSD: Sperăm că Guvernul României va asculta alegătorii și se va concentra pe problemele care contează pentru aceștia

Președintele Grupului Social-Democrat din Parlamentul European, Udo Bullmann, a salutat eșecul referendumului pentru familia tradițională și a cerut guvernului să se concentreze pe problemele reale.

Comunicatul integral al lui Udor Bullmann (sursa):

„Acest rezultat arată că majoritatea românilor nu au niciun interes in a-și vedea țara discriminând cuplurile de același sex. Schimbarea propusă a fi adusă Constituției ar fi fost un clar pas înapoi pentru drepturile persoanelor LGBTI și ne bucurăm că această idee intolerantă asupra conceptului de familie nu a primit susținerea cetățenilor României. Ceea ce ar trebui sa conteze într-o familie este pe cine iubești, nu sexul persoanei de lângă tine.

Grupul nostru a fost întotdeauna vârful de lance al luptei pentru drepturile LGBTI și vom susține acest lucru oriunde le vom vedea amenințate. Sperăm că Guvernul României va asculta alegătorii și se va concentra pe problemele care contează pentru aceștia. De asemenea, încurajăm Guvernul să înainteze lucrul pentru legislația parteneriatului civil, care este încă în pregătire.

Am susținut de mult timp faptul că toate statele membre UE trebuie sa recunoască parteneriatele civile și căsătoriile persoanelor de același sex, astfel încât cetățenii să aibă statutul și drepturile protejate atunci când intră într-un alt stat membru UE. Acesta este un impediment clar in calea dreptului la libera circulație al cetățenilor, lucru pe care UE are datoria de a-l rezolva.”

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Nici Bullman, care depinde de sustinerea PSD, nu-i mai apara.

  E grav nene, sa fie oare sfarsitul politic al PSD-ului? Vor fi oare PSDistii fortati sa se prostitueze la Zaventem in drum spre Bruxelles?

 2. As vrea ca PSD sa dispara din Romania pentru totdeauna. Este un partid toxic, care face propaganda Rusiei. Incurajeaza prostia, frauda, lipsa de educatie si lenea. PSD si BOR au facut o alianta nociva. Unii vor votanti, ceilalti vor bani. Ambii au nevoie de oameni usor de condus. Ii conduci usor daca le dai bani degeaba si ii sperii cu pedeapsa divina.

 3. Romani,

  Cereti rudelor voastre din strainatate sa mearga la vot! Referendumul continua in strainatate!
  Cereti imediat iesirea din NATO si din UE!
  Traiasca Suceava libera si independenta!

  • Suceva e mai aproape de rusia decat de occident. Cine nu a plecat in Italia si a mai ramas in Suceava sunt asistatii si lenesii dispusi sa voteze PZD-ul pentru 1 litru de ulei si 1 kg de zahar, si cei cu un singur neuron care nu s-au prins ca e referendumul lui Daddy.
   Ceausescu nu-i iubea pe rusi PZD-istule cu pseudonim de trista amintire.

   Duie Mragnea la puscarie !