G4Media.ro

Slujbă de pomenire a tuturor primarilor suceveni morți după 1891, de Ziua…

Sursa foto: Turnul Sfatului

Slujbă de pomenire a tuturor primarilor suceveni morți după 1891, de Ziua Bucovinei / Evenimentul va fi marcat și cu deschiderea Târgului de Crăciun

Ziua Bucovinei va fi sărbătorită anul acesta timp de două zile, de vineri, 26 noiembrie, până duminică, 28 noiembrie, iar printre momentele pregătite nu va lipsi, sâmbătă, și o slujbă de pomenire pentru toți primarii care au decedat după anul 1891, relatează Monitorul de Suceava.

În aceeași zi, se va deschide oficial și Târgul de Crăciun, destinat în acest an doar populației vaccinate.

„Nu se poate deschide în alte condiții decât cele stabilite prin lege, peste tot în lume, la aceste târguri accesul se face pe bază de certificat verde. Avem acolo un perimetru securizat, Poliția Locală va fi la intrare, avem stabilit un circuit de intrare și de ieșire. Am văzut foarte multe comentarii pe această temă, dar nimeni nu este deasupra legii și pericolul încă nu a trecut. Suntem în valul patru, ne pregătim de valul 5 și trebuie să facem tot ce e posibil să reducem riscurile și posibilitatea de îmbolnăvire a persoanelor”, a explicat primarul Ion Lungu.

Luminile în bradul de Crăciun se aprind tot sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 18.00, dar au fost luate măsuri ca sucevenii să poată circula pe esplanadă, pe la brad și pe sub cupola de lumini de sărbătoare, fără să fie condiționați de prezentarea certificatului verde.

Sursa foto: Turnul Sfatului

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

 1. pomenirea primarilor?
  pare un soi de slugareala pentru prostimii

 2. Saracii. Astia nu mai prind pensia speciala din Ianuarie

 3. PSD-im, PSD-im, PSD-im capătă valențe tragice .
  Nu e suficient că se roagă Biserica,acum se roagă și Primăria .
  Comuniștii erau mici copii,se închinau și închinau ode la ,vrednicul Cârmaci.

  • Suceava e un judet al PNL. Chiar si cand era veorica prim ministru, tot pnl era la putere. Dar penelistii de la suceava, in la fel de ticalosi ca pesedistii.