G4Media.ro

Situația din Borodianka este mai gravă decât cea din Bucea în privința…

Sursa foto: ARIS MESSINIS / AFP

Situația din Borodianka este mai gravă decât cea din Bucea în privința numărului de civili uciși, afirmă procurorul general al Ucrainei

Procurorul general al Ucrainei, Irina Venediktova, a declarat luni că numărul victimelor civile din orașul Borodianka îl depășește pe cel înregistrat în Bucea, unde soldații ruși sunt acuzați de grave crime de război.

Într-o intervenție la televiziunea națională, Venediktova a declarat că numărul victimelor din Borodianka, oraș situat la aproximativ 23 km vest de Bucea, este mai mare decât în orice alt loc, fără a oferi însă mai multe detalii, potrivit The Guardian.

„Putem vorbi de regiunea Kiev, deoarece ieri am avut acces în aceste teritorii și în prezent lucrăm în Irpin, Bucea, Vorzel. De fapt, cea mai gravă situație cu victime civile este în Borodianka. Cred că vom vorbi despre Borodianka separat”, a declarat ea.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. Caine nu crede nimic

    din ce ii spun Vocile.

  2. De ce nu s-a supărat nimeni pentru soft-killurilrile covid?
    De ce să ne sinucidem noi, europenii economic pentru 50k+ de victime de care NU-I PASĂ nimănui în afară de polonezi?(vreau sa zic ca sunt tratati ca si carne de tun ucrainienii si rusii de propriile guverne)
    Se spune că Zelensky a REFUZAT ultimatumul moderat din 22 februarie propuse de Rusia(pe surse era mai fa orabil decât frontul este acum) la ordinul 5UA!