G4Media.ro

Sistemul de semaforizare inteligentă și cumpărarea a 22 de troleibuze – subiect…

Sursa Foto: Pexels.com

Sistemul de semaforizare inteligentă și cumpărarea a 22 de troleibuze – subiect de discuție la ședința Consiliului General al Municipiului Bucureşti

Primarul general Nicușor Dan a convocat vineri o ședință a Consiliului General al Capitalei care are pe ordinea de zi proiectul „Modernizarea și extinderea sistemului de semaforizare inteligentă”, potrivit unui comunicat de presă transmis de Primăria București.

Proiectul are ca obiectiv principal modernizarea și extinderea semaforizării inteligente în peste 200 de intersecții din București și prioritizează vehiculele de transport public prin siguranța rutieră, fluidizarea traficului și reducerea poluării.

Alături de acest subiect, în ordinea de zi este prevăzut și subiectul înnoiri parcului de vehicule destinate transportului public prin achiziția a 22 de troleibuze cu emisii zero sau cu baterii, în valoare de aproximativ 12 milioane de euro

Ședința are loc vineri de la ora 13:00 în format online, transmisă live pe site-ul PMB, dar și pe pagina de Facebook (Sursa Foto: Pexels.com)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Dacă îl fac tot cu UTI e clar cât de bun o să fie. Putem spune că și cel actual era inteligent. Detecta ploaia cu o precizie uimitoare.

  2. Dar despre luarea cu japca a Termoenergetica de catre acoliti ai oengeului toxic si anarhistnUSR, conform directivelor trasate de Nasui si Pruna, cand se organizeaza o sedinta, de preferat publica?